» »

Determinizem, svobodnja volja

Determinizem, svobodnja volja

Immortaler ::

A je kje kak pogumnež k bi biu prpravlen nardit tole seminarsko... al pa če že ma narjeno... plis nej me PM-ja.... bi biu pa seveda vsakem hvaležen k bi kak dobr link kle prlima da bom mal lažje naredil (ker mal mam upanja da bo kak pm-ju me.... ) .....

ShowDown ::

imagodei ::

Ja, kar pogumno se loti. Boš še ti pogumen, ane... Pa ne bo treba iskat pogumnežev po forumu :\
- Hoc est qui sumus -

gzibret ::

Jaz ti jo naredim. Cena:

OŠ - 100 €
SŠ - 250 €
Fax - 500 €
Podiplomc - po dogovoru :D

Kontaktiraj na ZS. Reference pošljem na zahtevo.
Vse je za neki dobr!

T-h-o-r ::

jaz ti za SŠ naredim za 200€ :P

aja, pa zakaj delaš seminarske o nečem, o čemer nimaš pojma
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

PacificBlue ::

Za SŠ ti jo naredim za 150 evrov..>:D
I’m out.
:3

OmegaBlue ::

No dovolj zabave cenike mu lahko pošljete na ZS.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Thomas ::

Tazadn cajt, da gre tole na trg!

Jest sem enmu pomagal delat doktorat za par tisoč € današnjega casha, par deset let nazaj. Tko, za orientacijo, da ne bi cene preveč padle.

Resno, tržni mehanizem nej tole zregulira.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

ja, da bomo meli cel kup diplomirancev in magistrov in doktorjev, ki ne bodo imeli najmanjšega pojma o temi, na katero bo napisan-a diploma/magisterij/doktorat :D

Sej to je že zdej kdaj tko. Pojma nimajo, tudi če so si sami napisali doktorat. Face it! Mogoče se kdo še največ nauči, če mu eden za pošten denar dela seminarske. Potem se jih sam nauči delat, navsezadnje.

Nikoli ne bom pozabil, kako leta nazaj mnogi niso znaki Googlat. Zdej so se to precej naučili. Čeprav je to tudi en tak plonk tech. Je koristen.

samo brez googla si res ne predstavljam, kako bi sploh napisal kako poročilo ali seminarsko :D da bi v knjižnici ure in ura listal po debelih knjigah, da bi kaj uporabnega našel

jype ::

Thomas> Tko, za orientacijo, da ne bi cene preveč padle.

Cene padajo samo dokler ni treba zares nardit.

gzibret ::

Jah, sej. Jo brez problema napišem, samo ne za "hvala lepa". Tudi en (ali dva) pir ni dovolj. Če je nekdo len, pol naj ima vsaj dovolj denarja, ki mu ga ni škoda dat stran.
Vse je za neki dobr!

Sej linki na teme ki smo jih o tem imeli na tem forumu, so bili dani.

Lahko se jih poslužiš. A če boš preveč "pro Thomas", te bo učiteljica morda razkožila pred razredom. Na to le porajtej!

donfilipo ::

Thomas>>Jest sem enmu pomagal delat doktorat za par tisoč € današnjega casha, par deset let nazaj. Tko, za orientacijo, da ne bi cene preveč padle.

Korupcija. Tip je bil potem wcjaš in je deloval skrajno 'pozitivno' na cene interneta samo zato, ker ni bil komunist, čeprav je verjetno tudi to bil>:D Ima da radi doktorat sam! I ima da ga streljam, kad ga sretnem:) Nek se vidi radnička ruka. Ampak naj namignemu mladcu.

Če bodo cene še naprej padale s takim tempom je mogoče determinirati, da se bo na koncu našel kakšen frustriran filozof, ki ti bo še plačal, če boš dal oceniti njegov seminar:)
Imaš pa seveda pravico izbrati ali boš tako mamljivo ponudbo sprejel, glede na to da nima velike cene. Relevanten profesor, bo kaj kmalu spoznal, da to ni tvoje maslo in ko boš moral povedati, da si zanj plačal -100€, zna izjaviti: 'natanko toliko je tudi vreden!' In boš spet na nuli:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FERI ali FRI? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7518620 (13350) KraitPay

Koliko je vreden? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Strojna oprema
29849649 (36342) dzinks63
»

Česa se naučiti po FRI-ju?

Oddelek: Programiranje
357608 (5932) Invictus
»

Šolski sistem in IT službe (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
9147306 (46066) Nejc Pintar
»

Brezžični router

Oddelek: Kaj kupiti
252604 (1904) ponky

Več podobnih tem