Forum » Mobilne tehnologije » Nokia E65 in podobni
Nokia E65 in podobni
SmeskoSnezak ::
Pred kratkim sn lahko v roke primo tole nokio in me kar impresionirala, zdaj pa me zanimajo vaše izkušne s takšnimi telefoni in kateri vse so primerljivi ali pa celo bolši od tega modela. Se res da vse predvajat kot na compu? Kako dolgo zdržijo baterije? So kakšne težave z njimi? In , a so kakšni modeli poceni, recimo do 200€? Je opazna razlika med symbian in windows mobile? Mal se razpište. Kakšni so recimo razlogi, da se kupi kaj takega. In zakaj ga človek ne bi kupil.
Hvala.
Hvala.
@ Pusti soncu v srce... @
dreamteam ::
hey
sam imam noki e65 že dobre pol leta in sem z njo zelo zadovoljen. men je telefon res super. in sam ne pogrešam čisto nič...na njem najdem vse kar potrebujem oz. vse dodatne programe in igre najdem na netu. meni je še najbolj všeč WLAN kar mi pride res prav. men se zdi da je omenjen telefon dobra izbira
lp
sam imam noki e65 že dobre pol leta in sem z njo zelo zadovoljen. men je telefon res super. in sam ne pogrešam čisto nič...na njem najdem vse kar potrebujem oz. vse dodatne programe in igre najdem na netu. meni je še najbolj všeč WLAN kar mi pride res prav. men se zdi da je omenjen telefon dobra izbira
lp
SmeskoSnezak ::
Mi mal odgovoriš na zgornja vprašanja, glede uporabnosti. Se lahk gleda avi datoteke gor? Baje da ima microSD slot. Ja, WLAN smo ravno sprobavali z sošolci. Lušna zadeva...
Prebral sn tud nek problem tu na forumu, da ti zbriše nekaj dol. A to bi se naj dogajalo, če posodobiš firmware al kako? Namreč nočem, da bi mi sms-e ali pa telefonske zbrisalo zaradi takih posodobitev.
Prebral sn tud nek problem tu na forumu, da ti zbriše nekaj dol. A to bi se naj dogajalo, če posodobiš firmware al kako? Namreč nočem, da bi mi sms-e ali pa telefonske zbrisalo zaradi takih posodobitev.
@ Pusti soncu v srce... @
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
>>><<< ::
Lahko ti predvaja .avi, samo ustrezen software moraš imeti naložen, naprimer Smartmovie. Z posodobitvijo firmwara se ti zbrišejo dol SMS-i in tudi na telefonski imenik lahko pozabiš, zato je prej pametno narediti varnostno kopijo.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Adrijan0 ::
Sej maš možnost sinhroniziranja vsega in maš cel backup na pcju. Samo pcsuite si pobereš dol in to je to. Drugače se da gledat avi filme, zakaj pa ne? Še posebno če jih konvertaš u primerno resolucijo.
Yoxi ::
Hmm glede resolucije nevem no, ker tega še nisem sprobaval. Sm si pa zdej gor naložu en DivX player ter naložu na kartico film Alien vs. Predator tega tazadnega n sm bil kr presenečen da to sploh dela in morm rečrt da dela brez problema. Sam itak človek nebo gledal filma na mobitelu Drgač si pa lastim E65 in sm z njim zelo zadovoln. Mogoče me samo to moti ker nisem navajen na slide (drsne) telefone in bom mogoče menjal za E51 če bom našel koga....
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
>>><<< ::
Vseeno je boljše, če vzameš E51, ker ima boljši CPU, enak tistemu v N95 ...
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Company ::
E65 imam on junija lani. Telefon je super, na njem imam tudi navigacijo TomTom (z zunanjim GPS sprejemnikom). to je moj prvi slide telefon, in drugačnega ne bom več kupil. Izdelan je zelo solidno konec koncev je E oznaka za poslovne telefone). Upgrade je res pobrisal vse, vendar naložiš nazaj iz backupa. Vse je ostalo, kot je bilo. Aplikacij je kolikor hočeš.
Menjal ga bom le, če ga razbijem, pa še takrat za isti model, če ga bom le dobil.
LP!
Menjal ga bom le, če ga razbijem, pa še takrat za isti model, če ga bom le dobil.
LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33819 (23492) | LuGi |
» | Nokia E51Oddelek: Mobilne tehnologije | 4609 (2750) | adinfinito |
» | Sony Ericsson W960i ali Nokia N95 8GB ali raje kateri drugi?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2755 (2364) | strictom |
» | Mobitel vs. Simobil in Nokia E50 vs. Nokia 6300Oddelek: Mobilne tehnologije | 3212 (2635) | glinik |
» | Kateri GSM pri SiMobilu?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2281 (1727) | ;-) |