Forum » Programska oprema » NOD32 mi je danes prvič zbrisal PeerGuardian 2 !?
NOD32 mi je danes prvič zbrisal PeerGuardian 2 !?

SanAndreas ::
Probal sem zbrisati PeerGuardian 2 in nato znova naložil z neta, pa ni šlo, ker piše da ne obstaja, samo zato ker je bil vključen NOD32
Potem sem pa izključil program NOD32 vse na disable in mi je uspelo dol naložit ponovni PG 2 in znova inštaliral ter nadgradil in kaj je bilo potem
Vse lepo dela, potem sem pomislil da je ok in nato vključil NOD32 vse na enable in kaj je bilo, glej ga zlomka, kar avtomatsko mi je zbrisal PG2
Neverjetno, ampak zakaj je tako, hmm ali se je zgodilo tudi komu

Potem sem pa izključil program NOD32 vse na disable in mi je uspelo dol naložit ponovni PG 2 in znova inštaliral ter nadgradil in kaj je bilo potem

Vse lepo dela, potem sem pomislil da je ok in nato vključil NOD32 vse na enable in kaj je bilo, glej ga zlomka, kar avtomatsko mi je zbrisal PG2

Neverjetno, ampak zakaj je tako, hmm ali se je zgodilo tudi komu

SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
- spremenilo: SanAndreas ()

OmegaBlue ::
Peerguardian je na seznam blokad dodal nekaj strežnikov, ki jih nod32 uporablja za update. Seveda je bil spoznan kot malware.
več o tem
več o tem
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

PaX_MaN ::
Kar prav jim dam. Tele PGjeve črne liste so kar nekaj. Ene par paranoikov laufa tole. Se lepo vidi z linka, ki ga je dal OmegaBlue: nekdo je opazil en (1!) IP, ki kao ne štima, potem pa so blokirali kar cel range.

OmegaBlue ::
Novica o tem kaj se je dogajalo, in kakšen lep odnos ima PG team do ESET ko so jih kontaktirali.
Če ti stran ne dela (poglej kaj je narobe s tvojo mašino) preberi tukaj.
pa še slikca
Če ti stran ne dela (poglej kaj je narobe s tvojo mašino) preberi tukaj.
pa še slikca
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: volkec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brskalnik noče prikazati določenih spletnih straniOddelek: Pomoč in nasveti | 5204 (5039) | amigo_no1 |
» | težave z routerjem Canyon CN-BR1Oddelek: Omrežja in internet | 4441 (2387) | schorpion |
» | Na internet ušla interna e-pošta podjetja Media DefenderOddelek: Novice / Zasebnost | 5147 (3213) | OmegaBlue |
» | Ali je to vdor v moj PC?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1925 (1186) | Azrael |
» | Busted! (Anti Piracy Organization Cought Me) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15417 (9640) | Gandalfar |