Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri registru
Pomoč pri registru
Fifty ::
Po nesreči sem v registru izbrisal (pri odstranjevanju trojanca)
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
pa mi sedaj pri zagonu javi napako CLED error SRV #001 ter v orodni vrstici se ne naložijo vse ikone (če se odjavim, pa ponovno prijavim se pa vse pokažejo).
Kako naj odpravim to napako oz. kako bi dal register na prejšnje stanje?
(nimam sicer kopije registra ter pri odstranjevanju virusa sem moral ugasniti obnovitev sistema, tako da ne morem obnoviti na ta način).
Hvala v naprej
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
pa mi sedaj pri zagonu javi napako CLED error SRV #001 ter v orodni vrstici se ne naložijo vse ikone (če se odjavim, pa ponovno prijavim se pa vse pokažejo).
Kako naj odpravim to napako oz. kako bi dal register na prejšnje stanje?
(nimam sicer kopije registra ter pri odstranjevanju virusa sem moral ugasniti obnovitev sistema, tako da ne morem obnoviti na ta način).
Hvala v naprej
Jakka ::
Desni klik na mapo HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\, izbereš new, key, ga poimenuješ "Run".
Potem pa še znotraj narediš nov "string value", ki ga poimenuješ "(Default)".
Tako je po defaultu, napake po zagonu ne bi smelo več bit
Potem pa še znotraj narediš nov "string value", ki ga poimenuješ "(Default)".
Tako je po defaultu, napake po zagonu ne bi smelo več bit
Fifty ::
hvala za odgovor, to sem tudi storil, ampak mi še zmer ne nalouda vsega ob prvem zagonu. Malo sem gledal na netu, pa nekje piše nej grem na MSCONFIG, pa pod zagon in tam izberem kaj hočm da se mi nalouda. Vse sem omogočil, pa ni pomagalo.
Zanima me, če se kako da register nastaviti na default (kar se tiče loadanja teh ikon v orodni vrstici)? tnx
Aja, pa vsake toliko časa mi napiše ob zagonu CLED Error, tako da takrat moram ponovno zagnati.
Zanima me, če se kako da register nastaviti na default (kar se tiče loadanja teh ikon v orodni vrstici)? tnx
Aja, pa vsake toliko časa mi napiše ob zagonu CLED Error, tako da takrat moram ponovno zagnati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Fifty ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obnovitev sistema ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2040 (1974) | mpucko6 |
» | trojanc win32.rbot kako odstarnitOddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (1069) | Mirč |
» | Ikona od diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1617) | Mr_Globus |
» | Zagon nekaterih programov ob startu windowsov!Oddelek: Operacijski sistemi | 1918 (1761) | b4d |
» | Kje je startup v win2k, pa ne tisti običajniOddelek: Programska oprema | 1384 (1217) | YouR MaMa |