Forum » Pomoč in nasveti » Bližnjice na tipkovnici
Bližnjice na tipkovnici
Compufreek ::
Lep pozdrav!
Imam laptopa HP Compaq 6715s ....vse lepo in prav vendar mi gre zelo na zivce da nima bliznic za zvok itd .... zato me zanima ce obstaja kak program ki bi mi to lahko simulirav naprimer da bi drzo Fn pa eno tipko lahko tud ctrl al pa kaj podobnega samo da bi lahko povecuvo al pa zmanjsuvo zvok iz iger ali filmov poleg tega ce je nacin da bi lahko spreminjo pesmi iz WMP tako je pa na dolocenih media tipkovnicah(mislim navadne iz trgovine) vem da sem zadevo zelo zakomplicirav pac ce me kdo razume in ima odgovore naj mi prosim pomaga.
Lep pozdrav in vnaprej hvala za vaše odgovore.
Uroš.
EDIT :
Ok sem našel način...
pod nastavitvami touchpada se da nastaviti 4 bljižnice na vsako stran touchpad-a me pa še vseeno zanima če obstaja kak drug program da bi si dodav funkcije pod Fn ker je ta rešitev malo nelagodna
Imam laptopa HP Compaq 6715s ....vse lepo in prav vendar mi gre zelo na zivce da nima bliznic za zvok itd .... zato me zanima ce obstaja kak program ki bi mi to lahko simulirav naprimer da bi drzo Fn pa eno tipko lahko tud ctrl al pa kaj podobnega samo da bi lahko povecuvo al pa zmanjsuvo zvok iz iger ali filmov poleg tega ce je nacin da bi lahko spreminjo pesmi iz WMP tako je pa na dolocenih media tipkovnicah(mislim navadne iz trgovine) vem da sem zadevo zelo zakomplicirav pac ce me kdo razume in ima odgovore naj mi prosim pomaga.
Lep pozdrav in vnaprej hvala za vaše odgovore.
Uroš.
EDIT :
Ok sem našel način...
pod nastavitvami touchpada se da nastaviti 4 bljižnice na vsako stran touchpad-a me pa še vseeno zanima če obstaja kak drug program da bi si dodav funkcije pod Fn ker je ta rešitev malo nelagodna
- spremenil: gkovac ()
kajpravis ::
Hoi!
Ali lahko tudi ostalim uporabnikom poveš kako se nastavi funkcijo, kot je tebi uspelo na tem prenosniku!
Ali lahko tudi ostalim uporabnikom poveš kako se nastavi funkcijo, kot je tebi uspelo na tem prenosniku!
Uff me ni blo na forumu nekaj casa ... gres pod nadzorno plosco ...nato izberes miska....nato kliknes jezicek device settings pa taka rdeca ikonica je zravno potem stisnes tamle lastnosti ali settings... pa gres pod tapping pa je tam se ena podskupina tap zones tam si pa potem nastavis kaj kateri kot touchpad-a nardi in pa kako velike so ploskve kjer stisnes
Gionni ::
A si lahko potem tudi naštimaš, da imaš na touchpadu tudi scroll na strani?
npr. na skrajni desni: gor in dol po dokumentih, spodaj pa levo in desno.
a to gre pri vseh notebookih? konkretno me zanima za fujitsu seimensa esprimo..
npr. na skrajni desni: gor in dol po dokumentih, spodaj pa levo in desno.
a to gre pri vseh notebookih? konkretno me zanima za fujitsu seimensa esprimo..
to pa nebi vedo ... js mam na HP ju pa mi ne gre scrolanja nastimat ....mogoce gumb levo pa desno ...sam nisem poskusav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1705 (1422) | nsa_ag3nt |
» | Izklopiti touchpadOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (776) | elomat |
» | Dell vostro a860 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19178 (9262) | krneki0001 |
» | Ubuntu 11.10 nared (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 36634 (27663) | MrStein |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20246 (7792) | dire |