» »

Mobitel

Mobitel

T0RN4D0 ::

Pozdrav. Počasi bo treba spet menjat telefon, vzet mislim naročnino, torej pride v poštev več ali manj samo simobil. Cena naj ne bi bla čez 150€.

Najbolj se ogrevam za w880i, zato me zanima če ga ima kdo tu, in kakšne iskušnje ima z njim. Razmišljam tud da bi se mal stegnu za w910i, samo 200€ se mi že skor mal neumno zdi dajat za telefon, poleg tega majo v ponudbi ta telefon tko bol napol dodan (ni slike, nč ne piše kaj je priloženo...)... ampak če ima kdo w910i se tud priporočam za kakšen koristen komentar.

Telefon mora bit majhen, baterija solidna, dopadejo se mi walkmani ker bi rabu tud nov mp3 player, ampak bo telefon prevzel to vlogo. Dokaj lušna sta mi še recimo k810i, samo kot sm reku, ni mi všeč ker digitalci relativno veliko dodajajo k velikosti (debelini) telefona... Ena zlo seksi stvarca men osebno je recimo tudi LG KE970 (shine), samo mam občutek da je mal zastarel, pa da ma baterijo rahlo podpovprečno.

Nokie so mi načeloma grde, zdle sem pa celo opazu eno sprejemljivo- 5310, tako da evo če ma kdo še z tem telefonom izkušnje bi bil tud hvaležen za kak komentar. Moj edini komentar tule je da me mal skrbi baterija, ker je (baje) kvaliteta le-teh pr nokiah padla :)

Tako, to je prbližno to, če ma kdo kakšen drug predlog kar na dan z njim, kakšen komentar glede 880i, 910i ali 5310 pa prosim, na dan z njim.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Oxford ::

Kaj pa W960i? Sicer je precej širok, toda je nabit s funkcijami.

Ali pa še malo počakaj in pa si omisli G900 - u iber telefon. No ja, tu sem navedel moje želje, toda G900 oz. G700 si bom zagotovo omislil. :))

Ti pa lahko dam en nasvet - bejži stran od LG-jev. Imel sem KU990 Viewty na testiranju. Na prvi pogled je "oh in sploh" - touch screen itd., toda funkcionalnost ima pa v podnu. Niti lastnih bližnjic si ne moreš nastaviti. Zaslon na dotik dela ali pa tudi ne ...

Skratka če si vajen SE-jev, si omisli enega.

GUFY ::

Jaz sem iz SE K750i prešaltal na W880i in moram reči, da sem zelo zadovoljen z njim, moti me samo, ker nimam lučke, ki včasih prav pride in pa da ni radija ampak lahko poslušaš "samo" mp3 glasbo posneto na 1Gb veliki karici, ki je sveda priložena telefonu. Drukgače je pa telefon super in sem zadovoljen z njim. baterija mi drži 2 dni brez problema, če bi jaz še enkrat izbiral bi si kupil SE w890i ampak ga pri Simobilu nimajo v akciji več kot 100 EUR pa ne dam za telefon.

T0RN4D0 ::

Oxford, se ga nebi branu ja, samo za 400€ bi mogu met implentirat minimalno še kavni aparat pa pomivalni stroj. :D G900 bo pa najbrž še kakšnga čez, niti mi ni do tega da pr naših ponudnikih čaku na telefone ker se jim ne mudi z novimi ponudbami.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

T0RN4D0 ::

Hm, pozna kdo kako trgovino kjer bi lahko star telefon dal v račun (motorola razr v3)? Ne prčakujem u bistvu nobenga omembe vrednga dnarja, sam tolk da mi ne bo napote delu doma :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PlayStation Vita v Evropi že konec oktobra?

Oddelek: Novice / Konzole
86052 (5170) SLO_Matej
»

kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
19232721 (22394) LuGi
»

Kateri pametni telefon z gps in wifi kupiti? OMNIA? RENOIR?...

Oddelek: Kaj kupiti
93498 (3059) Seto
»

Priporočite mobilnik

Oddelek: Mobilne tehnologije
121694 (1396) stalker
»

Sony Ericsson se je predal Windows Mobile

Oddelek: Novice / Windows Mobile
275785 (4115) Jst

Več podobnih tem