Forum » Omrežja in internet » Prenos domene *.eu
Prenos domene *.eu
ales85 ::
Živjo,
zanima me, če mi lahko kdo pove kako je s prenosom *.eu domene od enega registratorja k drugemu. Namreč pri hitrost.com pravijo da prenos domene *.eu ni možen in tudi na ceniku imajo tako označeno (vrhovni registrator ne dovoli?), pri domenca.com pa je na ceniku tudi prenos domene *.eu in z določeno ceno.
Prosim za informacije.
zanima me, če mi lahko kdo pove kako je s prenosom *.eu domene od enega registratorja k drugemu. Namreč pri hitrost.com pravijo da prenos domene *.eu ni možen in tudi na ceniku imajo tako označeno (vrhovni registrator ne dovoli?), pri domenca.com pa je na ceniku tudi prenos domene *.eu in z določeno ceno.
Prosim za informacije.
DC- ::
Prenos domene .eu je možen.
Edina posebnost (enako kot .si) je, da se zakupljeno obdobje pri staremu registrarju ne prenese k novemu registrarju.
Torej če imaš domeno registrirano do 12.4.2008 in domeno prenseš na novega registrarja z dnem 1.3.2008 bo po novem domena potekla 1.3.2009.
Edina posebnost (enako kot .si) je, da se zakupljeno obdobje pri staremu registrarju ne prenese k novemu registrarju.
Torej če imaš domeno registrirano do 12.4.2008 in domeno prenseš na novega registrarja z dnem 1.3.2008 bo po novem domena potekla 1.3.2009.
ales85 ::
Se mi je zdelo da je tako. Potem jih moram pa malce opomnit in bolj povprašat kako je to pri njih in zakaj ne gre. Morda še kakšen predlog za registratorja domen? Trenutno poznam perfetch, domenca, agenda in hitrost.
Prosim za še kakšen predlog
Prosim za še kakšen predlog
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos domeneOddelek: Izdelava spletišč | 3091 (2540) | urosc |
» | Prenos spletne strani na novo lokacijoOddelek: Izdelava spletišč | 1459 (1107) | neoserv |
» | Prenos domeneOddelek: Izdelava spletišč | 1005 (819) | SimplD |
» | Kje najcenejša domena *.euOddelek: Omrežja in internet | 2673 (1548) | Mare2 |
» | Prenos domeneOddelek: Omrežja in internet | 1048 (997) | psychoshorty |