Forum » Pomoč in nasveti » thunderbird pomoč pri pošiljanju sporočil
thunderbird pomoč pri pošiljanju sporočil
Tanna ::
Pozdrav vsem,
Mal se še lovim kako pa kaj, ker sem nova tu gor. Potrebovala bi pomoč glede thunderbirda. Vsakič ko hočem poslati sporočilo, ki vsebuje priponko, se mi pojavi sporočilo, da je prišlo do napake, ker da ni mogoče odpreti začasne datoteke. Piše še, naj preverim nastavitve za "začasni imenik" Vse dokumente imam pač shranjene na disku in nikoli prej nisem imela problemov s tem. Kje vidim ta začasni imenik, oziroma kaj moram storiti, da bo pošta normalno delovala? Naj povem še, da mi sporočila brez priponk pošilja povsem normalno.
Že vnaprej vam hvala za odgovor.
Lp
Mal se še lovim kako pa kaj, ker sem nova tu gor. Potrebovala bi pomoč glede thunderbirda. Vsakič ko hočem poslati sporočilo, ki vsebuje priponko, se mi pojavi sporočilo, da je prišlo do napake, ker da ni mogoče odpreti začasne datoteke. Piše še, naj preverim nastavitve za "začasni imenik" Vse dokumente imam pač shranjene na disku in nikoli prej nisem imela problemov s tem. Kje vidim ta začasni imenik, oziroma kaj moram storiti, da bo pošta normalno delovala? Naj povem še, da mi sporočila brez priponk pošilja povsem normalno.
Že vnaprej vam hvala za odgovor.
Lp
sliby ::
Pozdrav!!
preimenuj datoteko in ne uporabljaj šumnikov. Meni je tako delalo in tudi poslalo...
LP
preimenuj datoteko in ne uporabljaj šumnikov. Meni je tako delalo in tudi poslalo...
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thunderbird težava pri pošiljanju pošteOddelek: Pomoč in nasveti | 651 (617) | popster |
» | Izšel Thunderbird 2.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7770 (6067) | MrStein |
» | MyDoom izbral SlovenijoOddelek: Novice / Varnost | 2410 (2410) | kunigas |
» | Hrošč v Neru 6 in Ahedov odgovorOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 1811 (1811) | mojsterpeter |
» | Si ol a kdo kaj v o temOddelek: Omrežja in internet | 2029 (1715) | AlienGT |