Forum » Programska oprema » Iščem free CPU, GPU temp. monitor.....
Iščem free CPU, GPU temp. monitor.....
tomaz321 ::
Iščem nek zastonjski programček, ki bi mi v ozadju nadziral in si hkrati beležil delovanje mojega sistema (temperature GPUja, CPUja, voltaže, obremenjenost procesorjev.........). Kakšni predlogi?
pozitron ::
Everest ultimate je res zlo vredu, samo ni zastonj. Čeprav z malo iznajdljivosti ni problema dobit. Drugače pa probi speedfan, je tut fajn in še po svoje si lahko urediš stvari.
Jaz iščem nekaj bolj v smislu, da ti piše history-log (graf), s katerega se vidi, kako se je tvoj sistem obnašal npr. v špilu... Našel sem eno zadevo, ki je sicer plačljiva, ampak 3 tedne dela kot trial in mi je ful všeč:
SensorsView Pro 3; zadeva namreč nadzoruje temp. CPU in GPU, kakor tudi CPU usage, Memory usage..... in vse skupaj lepo dobiš v enem grafu (zelo vredu zadeva).
SensorsView Pro 3; zadeva namreč nadzoruje temp. CPU in GPU, kakor tudi CPU usage, Memory usage..... in vse skupaj lepo dobiš v enem grafu (zelo vredu zadeva).
A ma speedfan tut GPU nadzor, ker pri SensorsView 3.1 build 14021 (najnovejši) ma tut GPU.
Ja, če prikazuje temp. od grafične. Problem je namreč v tem, da mi je računalnik normalno deloval, sedaj pa mi v igrici po določen času začne štekat oz. lahko tudi da zmrzne. Jaz iščem nek program, ki bi mi nadzoroval in si beležil čimveč stvari v zvezi z računalnikom, da bi lažje ugotovil kje je problem.
Skratka, če kdo pozna dober program, ki bi zaznaval čimveč stvari v računalniku: temperature CPU, GPU, HDD, northbridgea,....spremembe različnih napetosti, frekvenc, obremenjenosti CPUja, porabe pomnilnika...........in si vse to lepo beležil (delal log oz. risal graf), bi se priporočal za to.
Skratka, če kdo pozna dober program, ki bi zaznaval čimveč stvari v računalniku: temperature CPU, GPU, HDD, northbridgea,....spremembe različnih napetosti, frekvenc, obremenjenosti CPUja, porabe pomnilnika...........in si vse to lepo beležil (delal log oz. risal graf), bi se priporočal za to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utišanje stock ventilatorja i3 6100Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3791 (3328) | jest10 |
» | navijanje Pentium 4 3.0EOddelek: Navijanje | 1608 (1244) | ___ |
» | Možno pregrevanje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (881) | solatko |
» | Dela komu 6600 GT v speedfanu?Oddelek: Programska oprema | 1037 (960) | Icematxyz |
» | Programi ta temp. procOddelek: Programska oprema | 990 (942) | mtosev |