Forum » Mobilne tehnologije » LG KU990 Viewty - programska oprema?
LG KU990 Viewty - programska oprema?
bosko555 ::
Pozdravljeni !
Pred kratkim sem kupil zgoraj omenjeni mobitel in moram reči, da je odličen glede fotoaparata in predvajanja videa itd.. Pred tem mobitelom pa sem imel SE M600i, ki pa je imel kar precej stvari za nagradit (programska oprema), zdaj pa me zanima ali kdo ve če bo tudi LG nameraval izdajati kaj podobnega in pa ali se da kje dobiti zastonj igre, programe in teme za ta telefon?
Vem, da je telefon zelo novi in zato verjetno še ne obstaja veliko programov in iger itd. za njega, ampak vseeno prosim, če mi kdo lahko pove, če ve kaj od zgoraj omenjenih stvari kje za dobit.
Aja, pa še to, mogoče ve kdo kakšen operacijski sistem ima ta LG?
Hvala za odgovore in LP!
Pred kratkim sem kupil zgoraj omenjeni mobitel in moram reči, da je odličen glede fotoaparata in predvajanja videa itd.. Pred tem mobitelom pa sem imel SE M600i, ki pa je imel kar precej stvari za nagradit (programska oprema), zdaj pa me zanima ali kdo ve če bo tudi LG nameraval izdajati kaj podobnega in pa ali se da kje dobiti zastonj igre, programe in teme za ta telefon?
Vem, da je telefon zelo novi in zato verjetno še ne obstaja veliko programov in iger itd. za njega, ampak vseeno prosim, če mi kdo lahko pove, če ve kaj od zgoraj omenjenih stvari kje za dobit.
Aja, pa še to, mogoče ve kdo kakšen operacijski sistem ima ta LG?
Hvala za odgovore in LP!
andrejse ::
Tudi meni se zelo dopade tale telefonček in ga nameravam vzeti zelo kmalu. Kolikor sem se jaz pozanimal je dobra alternativa iPhonu z določenimi prednostmi in slabostmi. Iphone ima bolj tekoč in odziven uporabniški vmesnik, več prostora in je boljši za predvajanje glasbe. Viewt pa ima super 5MP kamero z funkcijami, ki se jih najde le v digitalnih fotoaparatih, možnost snemanja in predvajanja Divx posnetkov, snemanje z 120fps.
Kolikor vem je os Viewtyja Flash. Veliko informacij in uporabnih stvari pa lahko najdeš tukaj.
Lp
Andrej
Kolikor vem je os Viewtyja Flash. Veliko informacij in uporabnih stvari pa lahko najdeš tukaj.
Lp
Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov telefon za 20 evrovOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 11950 (9758) | matobeli |
» | Galaxy S III bo imel štiri jedra v SoC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 36800 (32022) | PrimozR |
» | Nokia N8 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10036 (6185) | umexteacher |
» | Devet desetin uporabnikov računalnikov ne pozna funkcije Išči (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21534 (16979) | haiku |
» | nakup videokamere (SD proti HD)Oddelek: Zvok in slika | 3560 (3146) | roCkY |