Forum » Izdelava spletišč » ASP forme
ASP forme
Ethical ::
Živijo
Spletno stran imam narejeno v ASP jeziku. Stran je namenjena bolj shranjevanju podatkov, poročil itd..Zj me pa zanima kako bi naredil en form, v katerga bi uporabnik napisal neko besedilo(textbox) in nato kliknil "submiT" in bi stvar poslal na novo stran, kjer bi bila ena tabela v katero bi bil vnesen podatek.
Hvala za pomoč
Spletno stran imam narejeno v ASP jeziku. Stran je namenjena bolj shranjevanju podatkov, poročil itd..Zj me pa zanima kako bi naredil en form, v katerga bi uporabnik napisal neko besedilo(textbox) in nato kliknil "submiT" in bi stvar poslal na novo stran, kjer bi bila ena tabela v katero bi bil vnesen podatek.
Hvala za pomoč
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JS frameworks: knockoutJS, angularJS, react, ...Oddelek: Programiranje | 7330 (4175) | kuall |
» | [ASP.NET] Prenos podatkov iz ene spletne strani v drugoOddelek: Programiranje | 950 (809) | Cvenemir |
» | ASP.NET - polnjenje strani s podatki v serverjuOddelek: Programiranje | 3293 (2904) | cekr |
» | Prevod v hrvaščino.Oddelek: Šola | 3176 (2833) | imagodei |
» | Posiljanje osebnih podatkov (imena, priimki, naslov, rojstni podatki, mobitel št., ..Oddelek: Informacijska varnost | 6190 (5208) | poweroff |