Forum » Kaj kupiti » Nakup grafične kartice GeForce 8800 GT 512 in njihove razlike
Nakup grafične kartice GeForce 8800 GT 512 in njihove razlike
Omen3 ::
Po bolj ali manj tehtnem premisleku,sem se po testih
( tudi na Slo-Tech portalu)
odločil za nakup zgoraj omenjene grafične kartice NVidia GeForce 8800 GT 512MB.
Zame več kot dovolj,najbrž še tako dobre ne potrebujem.
Toda pojavilo se je novo vprašanje.Omenjeno grafično kartico,različnih proizvajalcev (a bojda istega čipa in performans) ponujajo različni ponudniki - seveda po različnih cenah.
Od
Primer 1 - 237,90 €
Do
Primer 2 - 297,94 €
Nekaj sem jih našel še z ceno nekje vmes,podatki so z dne 11.2. (možna so odstopanja)
In še vprašanje
Kaj je sedaj tisto merilo,ki prevaga ob nakupu in ali se izplača dati 60 € več (razlika med 240 in 300 €),oziroma kaj se za ta denar pri omenjeni gafični dobi več.
Mogoče za koga čisto navadno (ali nepotrebno) vprašanje,pa vendar bi želel kako kratko razlago ali pomoč.
Vnaprej se zahvaljujem za odgovore.
( tudi na Slo-Tech portalu)
odločil za nakup zgoraj omenjene grafične kartice NVidia GeForce 8800 GT 512MB.
Zame več kot dovolj,najbrž še tako dobre ne potrebujem.
Toda pojavilo se je novo vprašanje.Omenjeno grafično kartico,različnih proizvajalcev (a bojda istega čipa in performans) ponujajo različni ponudniki - seveda po različnih cenah.
Od
Primer 1 - 237,90 €
Do
Primer 2 - 297,94 €
Nekaj sem jih našel še z ceno nekje vmes,podatki so z dne 11.2. (možna so odstopanja)
In še vprašanje
Kaj je sedaj tisto merilo,ki prevaga ob nakupu in ali se izplača dati 60 € več (razlika med 240 in 300 €),oziroma kaj se za ta denar pri omenjeni gafični dobi več.
Mogoče za koga čisto navadno (ali nepotrebno) vprašanje,pa vendar bi želel kako kratko razlago ali pomoč.
Vnaprej se zahvaljujem za odgovore.
kmetek ::
ASUS 8800GT
GIGABYTE
Razlike dejansko ni, nekdo prisega na neko firmo in bo dal nekaj % več...jaz osebno imam ASUS in je kewl...GIGABYTE ima pa ZALMAN cooler
VF 700AL-CU montiran gor.
GIGABYTE
Razlike dejansko ni, nekdo prisega na neko firmo in bo dal nekaj % več...jaz osebno imam ASUS in je kewl...GIGABYTE ima pa ZALMAN cooler
VF 700AL-CU montiran gor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kupujem prenosnik za igre in ostalo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7484 (5809) | Grey |
» | Grafična do 100 Eur - samo na hitroOddelek: Kaj kupiti | 1679 (1615) | Tilen |
» | Nasvet pri nakupu 8800GT...Oddelek: Kaj kupiti | 1503 (1073) | IVo |
» | Nakup namizne zverine:)Oddelek: Kaj kupiti | 990 (990) | dzinks63 |
» | Graficna, Rami.. kire priporocate?Oddelek: Strojna oprema | 1861 (1624) | Eti |