Forum » Pomoč in nasveti » TIpkovnica na prenosniku-kako jo izklopiti
TIpkovnica na prenosniku-kako jo izklopiti
matejka1234 ::
Pozdravljeni!
Po prenosniku sem polila kavo in tako onemogočila delovanje tipkovnice. kupila sem novo, priključila sem jo prek usbja in začela pisati.
Sedaj vsake nekaj trenutkov tipkovnica na prenosniku ""ponori" in začne risati znake in se obnašati, kot da je enter pritisnjen, kar mi onemogoča delo z računalnikom.
ALI MI LAHKO LEPO PROSIM KDO SVETUJE, KAJ STORITI.
ALI LAHKO KAKO POPOLNOMA PREKINEM POVEZAVO MED TIPKOVNICO NA PRENOSNIKU IN SAMIM SISTEMOM PRENOSNIKA?
Hvala za odgovor,
Mateja
Po prenosniku sem polila kavo in tako onemogočila delovanje tipkovnice. kupila sem novo, priključila sem jo prek usbja in začela pisati.
Sedaj vsake nekaj trenutkov tipkovnica na prenosniku ""ponori" in začne risati znake in se obnašati, kot da je enter pritisnjen, kar mi onemogoča delo z računalnikom.
ALI MI LAHKO LEPO PROSIM KDO SVETUJE, KAJ STORITI.
ALI LAHKO KAKO POPOLNOMA PREKINEM POVEZAVO MED TIPKOVNICO NA PRENOSNIKU IN SAMIM SISTEMOM PRENOSNIKA?
Hvala za odgovor,
Mateja
PacificBlue ::
Start-->nadzorna plošča-->tipkovnica(keyboard)..tam klikšneš hardware,,in izbereš tipkovnico..tisto drugo od notebooka pa diseblas...
Edit: to zgoraj je napisano za windowse xp.
Edit: to zgoraj je napisano za windowse xp.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP laptop win 10 pro, tipke levo desno delete ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 833 (767) | mat xxl |
» | PrenosnikOddelek: Strojna oprema | 611 (453) | Andrejpan |
» | Problem tipkovnice na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (999) | korošc |
» | Težave s prenosnikom na servisuOddelek: Pomoč in nasveti | 759 (581) | solatko |
» | Voda na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 3131 (1921) | Pyr0Beast |