Forum » Loža » bet-at-home.com
bet-at-home.com
lolek84 ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če kdo igra oz. pozna koga, ki igra športne stave na omenjeni strani.
Namreč zanima me, kakšen je postopek izplačila pri tej internetni strani. Namreč možnosti za izpolnitev so naslednje:
Kreditni zavod (To verjetno napišeš NLB Nova LJubljanska banka)
BIC (SWIFT-Code)
IBAN
Znesek (tu pa znesek izplačila)
In ko vse to izpolnim javi da ni prav vnešeno.
Samo če bi bilo že vse to pravilno vnešeno, kam pol napišem številko svojega računa, da mi nakažejo?
No hvala res, če bo vedel kdo pomagat. Najboljše kdo, ki je že sodeloval in mi razloži, kako je prišel do izplačila.
Mene pa zanima, če kdo igra oz. pozna koga, ki igra športne stave na omenjeni strani.
Namreč zanima me, kakšen je postopek izplačila pri tej internetni strani. Namreč možnosti za izpolnitev so naslednje:
Kreditni zavod (To verjetno napišeš NLB Nova LJubljanska banka)
BIC (SWIFT-Code)
IBAN
Znesek (tu pa znesek izplačila)
In ko vse to izpolnim javi da ni prav vnešeno.
Samo če bi bilo že vse to pravilno vnešeno, kam pol napišem številko svojega računa, da mi nakažejo?
No hvala res, če bo vedel kdo pomagat. Najboljše kdo, ki je že sodeloval in mi razloži, kako je prišel do izplačila.
fosil ::
Če ne veš kam bi vpisal številko svojega računa potem že nisi pravilno izpolnil.
IBAN je številka tvojega računa. Če zahtevajo komplet IBAN potem ne pozabi spredaj napisat SI56 in potem tvojega računa (skupaj mora prit 19 znakov).
IBAN je številka tvojega računa. Če zahtevajo komplet IBAN potem ne pozabi spredaj napisat SI56 in potem tvojega računa (skupaj mora prit 19 znakov).
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
SmeskoSnezak ::
Okey, bom kar tole temo obudo iz spanja, ker je najbolj sveza...
s kolegi smo se dans neke spetirali in menli, kak stalno keri od nas dobro napove nogometne tekme. in zdaj pa smo se odlocli sprobat vse vkup prek te spletne strani. ker noben od nas nima kreditne kartice, ma pa kolega bankanet, bi radi zdaj kar tam prek nakazali nek skupen znesek na to spletno stavnico bet-at-home. zatakne se pri tem novem UPN-u. mogoce bi kdo bil tak prijazn, pa napisal kaj tocno treba kam napisat? al izberemo kaj drugega? radi bi ze dans neke stavli
s kolegi smo se dans neke spetirali in menli, kak stalno keri od nas dobro napove nogometne tekme. in zdaj pa smo se odlocli sprobat vse vkup prek te spletne strani. ker noben od nas nima kreditne kartice, ma pa kolega bankanet, bi radi zdaj kar tam prek nakazali nek skupen znesek na to spletno stavnico bet-at-home. zatakne se pri tem novem UPN-u. mogoce bi kdo bil tak prijazn, pa napisal kaj tocno treba kam napisat? al izberemo kaj drugega? radi bi ze dans neke stavli
@ Pusti soncu v srce... @
Raje bi vedeli, kak se bancno nakazilo naredi, ker nikjer ne pise nic o tem.
;-) ::
O čem ?
Z moneto je najlažje pol minute pa maš plačano, pa vsak ko ma naročnino mu moneta že kar dela (Vsaj pri simobilu).
Z moneto je najlažje pol minute pa maš plačano, pa vsak ko ma naročnino mu moneta že kar dela (Vsaj pri simobilu).
martincek1 ::
Se strinjam z ;) Nekdo ki ima simobil vtipka: PSC KUPIM 10 (ali 20,25...) in pošlje na 4848. Cena je 10+1€, 20+2€, 25+1€ ...
Drugače pa najbolš če ostanete kar na takem napovedovanju kot do sedaj. Ko je v igri pravi denar dela psiha precej drugače kot prej. Ko boš enkrat falil, ne pričakuj da se boš pobral tako kot ponavadi :)
Drugače pa najbolš če ostanete kar na takem napovedovanju kot do sedaj. Ko je v igri pravi denar dela psiha precej drugače kot prej. Ko boš enkrat falil, ne pričakuj da se boš pobral tako kot ponavadi :)
Okey, če že to moneto omenjate, vsi imamo mobitel. Kaj vtipkamo?!?
thor24 ::
Sicer ne vem zakaj ravno bet-at-home (saj lahko na vsakem petrolu oz. trafiki vplačate listek, pa še lažje je z izplačili) ampak ok.
Nakup PSC z moneto: http://www.edenar.net/si/moneta.wlgt
;-) ::
Sicer ne vem zakaj ravno bet-at-home (saj lahko na vsakem petrolu oz. trafiki vplačate listek, pa še lažje je z izplačili) ampak ok.
To je res, jaz sem vedno na bet at home vse zakuril, ker nikoli nisem udejanil dviga, vedno maš nekaj za čakat ali ša kak denar obrnit. Soloh ne razumem njihovega sistema.
Če kdo ve mi lahko pove.
Registriram se kot nov uporabnik, naložim nekaj denarja z moneto, ki ga na ruleti podvojim ali potrojim, kaj mi potem manjka da ga lahko takoj dvignem ?
Tak mogoce smotano vprasanje, v tujini se to tud da naret, ne?
thor24 ::
@;-)
Ko dobiš kak bonus imaš pod splošnimi pogoji zahteve za obrnit bonus (npr. vplačaš 10€ in jih moraš 3 x obrniti na min. kvoto 1,50 ali kaj podobnega, torej moraš stavit 30€ preden lahko dvigneš). In ko te zahteve izpolniš lahko dvigneš denar. No, prej jim še moraš poslati št. trrja, scan osebnega dokumenta oz. položnico zaradi naslova, ne vem več točno, da potrdiš da si polnoleten).
@SmeskoSnezak
Ne razumem vprašanja? A če se da iz tujine sms poslat al kaj?
Ko dobiš kak bonus imaš pod splošnimi pogoji zahteve za obrnit bonus (npr. vplačaš 10€ in jih moraš 3 x obrniti na min. kvoto 1,50 ali kaj podobnega, torej moraš stavit 30€ preden lahko dvigneš). In ko te zahteve izpolniš lahko dvigneš denar. No, prej jim še moraš poslati št. trrja, scan osebnega dokumenta oz. položnico zaradi naslova, ne vem več točno, da potrdiš da si polnoleten).
@SmeskoSnezak
Ne razumem vprašanja? A če se da iz tujine sms poslat al kaj?
Da, iz tujine. Al kak je to misleno? Recimo ce grem na dopust, ker se bliza izpitno obdobje, pa bi rad na hrvaskem poslal sms iz mojga mobija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal račun brez primerne karticeOddelek: Loža | 5772 (4977) | Žrlo |
» | BetfairOddelek: Loža | 3372 (1784) | webmaher |
» | Moneybooker/Srill (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10671 (7540) | Auba |
» | Nakup kartic paysafecard z monetoOddelek: Pomoč in nasveti | 5700 (5546) | UNIVERZUM |
» | play-win.com nateg?Oddelek: Loža | 7000 (4928) | dejanslo |