Forum » Loža » Prevajanje SLO-ŠPA
Prevajanje SLO-ŠPA
Dalmatinc ::
Prosim če bi mi kdo povedel kje se v sloveniji najde koga k to prevaja. al je tko res tko nemogoče pa pizda španščina je drugi največji jezik na svetu sej ne prosm da mi poveste kdo bi prevedel tekst v hebrejščino.........alo prosim fantje inu dekleta NO....
R0K ::
Ne znam ti sicer na to dogovorit, ampakŠpanščina je 1. jezik na svetu, saj ga govori 1/3 prebivalstva na Zemlji. Več kt Angleškega, čeprav je pa ta itaq najbolj popularen.
Dalmatinc ::
Nujno rabim za prevajat enga v španščino po eni normalni ceni use se da dogovort? - prosim dejte povedat kje naj najdem lahko si tudi študent ker ne rabim strokovno prevedenega -
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
perci ::
Dalmatinc: a spet kolega rab za domačo nalogo kej? :D
ABX: ne cavron, ampak cabron (res pa je, da se b izgovori kot v)
Španščino btw govori kr dost ljudi v LJ, sam najdet jih je treba, to boš pa na slo-techu bolj težko našel.
ABX: ne cavron, ampak cabron (res pa je, da se b izgovori kot v)
Španščino btw govori kr dost ljudi v LJ, sam najdet jih je treba, to boš pa na slo-techu bolj težko našel.
MadMicka ::
Jaz lahko eno kolegico vprašam, mal starejša študenkta :9 , ki se preživlja z učenjem spanščine,
tako da če res rabš, povej, jo pokličem, pa ti sporočim... je pa iz Ljubljane..
tako da če res rabš, povej, jo pokličem, pa ti sporočim... je pa iz Ljubljane..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znanje tujih jezikovOddelek: Loža | 4294 (3164) | gaspert |
» | NSA zmore zapisati večino pogovorov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 27251 (22966) | 7982884e |
» | Študij-kam? kako?Oddelek: Šola | 4803 (3305) | lonewolf_ |
» | Glasba (španski jezik)Oddelek: Sedem umetnosti | 1135 (944) | elomat |
» | Twitter habla españolOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2796 (2323) | riba1122 |