Forum » Operacijski sistemi » solaris in pomnilnik
solaris in pomnilnik
karamba ::
Zanima me ali ve kdo kako pogledas kaksno je stanje pomnilnika v solarisu. V linuxu je za to ukaz free. V solarisu pa ta ne prime.
Ima kdo kaksno idejo?;(
Ima kdo kaksno idejo?;(
pecorin ::
V paketu programov RMCmem je ukaz "prtmem". Nebi pa vedel ce je ta paket ze po default instaliran. poskusi..
l0wc4 ::
V Solarisu 2.6 je obstajal se mi zdi top. Ce ga ni pa ga posici na www.sunfreeware.com in ga namesti.
karamba ::
Ja prav imas hvala. Kako se tega nisem ze prej spomnil. Z tem vidis se malo vec kot pa samo stanje pomnilnika.
Hvala za vaso pomoc. Zdej mi ni treba sraufati kiste narazno pa not gledati kaki so ram-i.
karamba
Hvala za vaso pomoc. Zdej mi ni treba sraufati kiste narazno pa not gledati kaki so ram-i.
karamba
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oracle ubil OpenSolarisOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 17569 (15434) | noraguta |
» | Suse Linux 10.1 - tezava z vstopom v sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1138 (1035) | kriko1 |
» | Dobrodošli v preteklost...Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4914 (3663) | MrStein |
» | Solaris?Oddelek: Operacijski sistemi | 1317 (1089) | btree |
» | Solaris 10Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3166 (3166) | Poldi112 |