Forum » Operacijski sistemi » Microsoft SQL Enterprise Manager - vprašanje
Microsoft SQL Enterprise Manager - vprašanje
urbybaby ::
Zanima me, kako posameznemu uporabniku določiti pot do mojih dokumentov. Padel sem v godljo, da moram to pošitimat ampak ne vem kako.
Vsi uporabniki že imajo svoje dokumente na serverju v mapi users (mislim, da je privzeta). Problem pa je v tem, da nekateri imajo dostop do teh dokumentov (na svojem računalniku) preko mojih dokumentov (ki v bistvu samo še bljižnica), nekateri pa ne.
Nebi rad zaje... sistema zato prosim za pomoč.
Vsi uporabniki že imajo svoje dokumente na serverju v mapi users (mislim, da je privzeta). Problem pa je v tem, da nekateri imajo dostop do teh dokumentov (na svojem računalniku) preko mojih dokumentov (ki v bistvu samo še bljižnica), nekateri pa ne.
Nebi rad zaje... sistema zato prosim za pomoč.
urbybaby ::
Se opravičujem, nima nobene veze. Sem hotel popraviti post a me je "odneslo". Pravilno je SQL Server 2005.
vprašanje pa še zmerpom stoji.
vprašanje pa še zmerpom stoji.
dëych ::
Ja sm to še zmeri nima veze z SQL serverjem. Ali pač?
Predvidevam da maš home folder mapiran na vsaki mašini? Zdej verjetno hočeš nardit Folder Redirection na mapah My Documents?
Predvidevam da maš home folder mapiran na vsaki mašini? Zdej verjetno hočeš nardit Folder Redirection na mapah My Documents?
dëych ::
Vse mašine majo home folder nastavljen, nimajo pa vse folder redirection nastavljen? Poglej v group policy management glede folder redirectiona, kjer lahko nastaviš katerim uporabnikom naj naredi folder redirection. Glede home folderja pa nastaviš v active directoryu, izbereš userja, desni klik->propertis in maš tm notr tab Profile kjer nastavis.
Configure-Folder-Redirection.html
Configure-Folder-Redirection.html
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dëych ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prestavitev Folder redirection map na nov strežnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1605 (1330) | crniangeo |
» | Folder redirection, Win7 in offline filesOddelek: Operacijski sistemi | 1765 (1399) | Blisk |
» | workgroup -> domenaOddelek: Omrežja in internet | 4620 (3438) | bastadu |
» | Windows Server 2008 network sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2454 (2155) | mazupan |
» | sinhronizacija datotek na serverOddelek: Programska oprema | 2405 (2115) | Mr.B |