Forum » Strojna oprema » Geforce 8500GT ->ne deluje ventilator
Geforce 8500GT ->ne deluje ventilator
franci ::
Zdravo,
Kupil sem novo kišto, z grafično kartico nvidia 8500GT.
Potem sem pa zamenjal grafično za 8800GT in pri tem ugotovil da pri 8500GT ne deluje ventilator.
Grafa se pa kar precej segreva. A je možno v gonilnikih to težavo odpravit ali naj jo nesem nazaj v
trgovino?
LP
Kupil sem novo kišto, z grafično kartico nvidia 8500GT.
Potem sem pa zamenjal grafično za 8800GT in pri tem ugotovil da pri 8500GT ne deluje ventilator.
Grafa se pa kar precej segreva. A je možno v gonilnikih to težavo odpravit ali naj jo nesem nazaj v
trgovino?
LP
Hello, hello, hello, how low?
BroTheR ::
Pri moji 8600-tki ventilator zacne delovat, samo takrat ko pridem v windowse z instaliranimi novejsimi driverji, ki nekako regulirajo ali sploh in kako hitro mora ventilator delovat.
Se pravi ko nic ne pocnem, se komaj da vrti oz. se celo ustavi, ko pa kaj spilam se zacne avtomatsko hladit.
Mogoce je tako tudi pri tvoji kartici?
lp
Se pravi ko nic ne pocnem, se komaj da vrti oz. se celo ustavi, ko pa kaj spilam se zacne avtomatsko hladit.
Mogoce je tako tudi pri tvoji kartici?
lp
franci ::
Sem predvideval, da se bo vklopil ko se bo začela segrevat.
Vendar na otip je bila že precej vroča, ventilator pa še kar pri miru...
Vendar na otip je bila že precej vroča, ventilator pa še kar pri miru...
Hello, hello, hello, how low?
krneki0001 ::
V nastavitvah si naštimaj da hladi stalno, pa boš videl, čedela ventilator. Meni se do 32 stopinj čisto nič ne vrti, potem pa na 45 stopinjah šele na 1500 obratov, višje ko pa greš pa se tudi obrati višajo.
krneki0001 ::
Tam ko frekvenco štelaš v nvidia panelu imaš spodat tudi to kako naj se obnaša ventilator in lahko spremeniš, da ga štelaš ročno in ga nastaviš tako, da ima že takoj max obrate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel prenavlja BOX hladilnikOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 4320 (3160) | LordPero |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za LGA 755?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8202 (6913) | kmetek |
» | Hlajenje za x2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1658 (1332) | bajker |
» | Zalman HDD Cooler - fenomen segrevanja namesto hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2474 (1664) | guest #44 |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2362 (1635) | Coinbird |