» »

potrebujem pomoč : intel proset/wireless težave

potrebujem pomoč : intel proset/wireless težave

hool ::

Lepo pozravljeni,
imam težavo z omenjenim adapterjem in povezavo na internet na prenosniku HP 8710p. Kadar rač. dela na baterijo se mi nenehno prikazuje popup od intela da je povezan na izbrano omrežje. Mreža sicer dela ampak ko ne berem kakšno stran imam občutek kot da bi se adapter izklopil. Vebdar je ikona za signal zelena cal čas. Teh težav nimam če imam računalnik priključen na elektriko. Je pa zelo nadležna stvar ker se vsakih 20 sec pojavi popup . Mislim, da sem sprobal vse kar znam pa nič ne pomaga ( driverji, nastavitve v managerju, intel support). Čist sem že obupan . . .

Peter

mktech ::

vrjetno gre za winxp. kaj pa ce "pooblastis" win, da upravljajo z wifi adapterjem in ne intelov manager?

Bakunin ::

poisci "power management" od gonilnika za wireless kartico in nastavi na "always on" oz. da bo cimmanj uporabljal razne "power saving" trike.

hool ::

Sej power managment sem najprej probal. Sedaj sem ''pooblastil'' win xp da upravljajo z mrežo. Sicer ni več nadležnih pop up-ov ampak mreža se še zmeraj izkljaplja ko brskalnik ni aktiven. Pa to je za znoret - ko se spravjo windowsi zajebavat jih ne moreš ustavit. Kaj lahko še poizkusim, da se ne bo mreža izklapljala ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google nest hub pametna hiša

Oddelek: Loža
131748 (1356) Laki_ laik
»

Zunanji trdi disk problem!!

Oddelek: Strojna oprema
245682 (4553) Bye
»