» »

formatiranje Cja in nalaganje XP

formatiranje Cja in nalaganje XP

selena ::

Mi lahko kdo pove, kako sformatiram C? Imeli smo neke trojance gor in sem zelele potem pac sformatirati C in ponovno naloziti Windowse.
Ceprav sem dala moznost pocasnega formatiranja particije, se je potem ob zagonu izkazalo, da so se vse smeti od programov, ki so bili prej nalozeni, ostali gor. S tem da jih seveda polovica ne dela. In pod Documents and Settings so zdaj stirje uporabniki in imajo vsi svoje Program Files in Start Menu. Hocem samo enega uporabnika.
Sem poskusila se enkrat naloziti windowse na particijo D, da bi od tam potem sformatirala C in se vsega tega znebila. Pa ravno tako ne gre.

Prosim, povejte mi, kako vse scistim in nalozim vse na novo.

Hvala!

Apple ::

O, Marija...

Na kakšen način se je pa delal format particije, da je vse še gor ostalo?
LP, Apple

selena ::

Z zagonom s CDja Windows XP sem izbrala moznost formatiraj particijo C, kamor se bodo nalagali windowsi. Bile so moznosti NTFS formatiranje, hitro in navadno in sem izbrala navadno.
Zakaj ni sformatiral kot treba pa ne vem....

solatko ::

Acronis disk partition expert - si narediš boot CD, boot -aš s tem cd-jem in s programom pobrišeš particijo c. Zamenjaš disk z windows in instaliraš na nelocirano mesto. Ali pa še enkrat instaliraj windowse in daj polni format v NTFS.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

inštaliranje iz usb

Oddelek: Pomoč in nasveti
101071 (756) hojnikb
»

Dva operacijska sistema na enem računalniku

Oddelek: Operacijski sistemi
63186 (3120) perci
»

Lilo v Win2000

141069 (1016) BogyX
»

dodal se en disk, instalacija xp spodletela kaj storiti?

161608 (1370) amater
»

kako formatirat C: in f:

171671 (1439) DrSergioDJ

Več podobnih tem