Forum » Pomoč in nasveti » Težava z Firefoxom
Težava z Firefoxom
rok_p ::
Pozdravljeni,
do interneta dostopam preko lokalnega omrežja in vse deluje OK. Med Omrežnimi povezavami pa imam še eno povezavo "NLB", ki jo uporabljam za ProKlik da se poveže z bančnim serverjem preko ISDNa.
Vedno ko zaženem Firefox mi stran naloži do konca nato mi pa pokaže okence zavzpostavitev povezave NLB. To mi dela vedno, ko kliknem na kak drugi link ali pa če osvežim stran. IE7 teh težav nima.
do interneta dostopam preko lokalnega omrežja in vse deluje OK. Med Omrežnimi povezavami pa imam še eno povezavo "NLB", ki jo uporabljam za ProKlik da se poveže z bančnim serverjem preko ISDNa.
Vedno ko zaženem Firefox mi stran naloži do konca nato mi pa pokaže okence zavzpostavitev povezave NLB. To mi dela vedno, ko kliknem na kak drugi link ali pa če osvežim stran. IE7 teh težav nima.
rok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB ukinitev certifikatov ? (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 137470 (44479) | WizzardOfOZ |
» | NLB paketi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 49301 (24911) | harvey |
» | NLB digitalno potrdiloOddelek: Omrežja in internet | 5491 (2652) | bastadu |
» | Težave z OperoOddelek: Pomoč in nasveti | 2008 (1732) | biofrutek |
» | Prenašanje cookijev med poddomenamiOddelek: Informacijska varnost | 1870 (1585) | jype |