Forum » Strojna oprema » Mikrofon na prenosniku DELL inspiron 1520
Mikrofon na prenosniku DELL inspiron 1520
forummaster ::
Ja stvar je taka, da mam težave z mikrofonom. K se s kom na MSNju pogovarjam kamera lepo deluje in oddaja sliko, sam mikrofon mi pa ne deluje oz. me frend ne sliš...
Težava je predvsem v tem, da mam na tem prenosniku Visto, na svojem namiznem računalniku pa pet let XPje, zato se glih ne znajdem najboljš.
Kaj moram nastimat, da bo mikrofon delu???
Težava je predvsem v tem, da mam na tem prenosniku Visto, na svojem namiznem računalniku pa pet let XPje, zato se glih ne znajdem najboljš.
Kaj moram nastimat, da bo mikrofon delu???
Scorpia ::
V msn greš nastavitve za spletno kamero in zvok. Ko prideš da izbereš za mikrofon moreš paziti kateri vhod. Namreč prenosnik ima svoj mikrofon in možnost priklopa drugega. Na msn-ju ti lepo pokaže da imaš dve izbire ali tri izbire.
Mimogrede, a se ti pri tem prenosniko kej popači zvok ob poslušanju mp3? Recimo ko uklopiš internet explorel itd...
Mimogrede, a se ti pri tem prenosniko kej popači zvok ob poslušanju mp3? Recimo ko uklopiš internet explorel itd...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Scorpia ()
mihec87 ::
Mam istega prenosnega gor winxp pa tega nisn opazil sem zanalasc preizkusil pa ni nic..sem dal mp3 v winamp pa ga predvaju pa odpru ie,ff..
Scorpia ::
Če poslušaš prek zvočnika na prenosniku, se to ne opazi. Če imam pa slušalke, se pa kr opazi. Posebi pri nizkih tonih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11166 (8177) | BigWhale |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8198 (6993) | matjash |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8613 (5164) | Gandalfar |
» | Hreščanje zvoka pri snemanju z mikrofonom.Oddelek: Zvok in slika | 1471 (1351) | iElectric |
» | Pogovor prek neta...Oddelek: Zvok in slika | 1582 (1317) | Sims |