Forum » Pomoč in nasveti » Zanesljiv registrar domen - kaj priporocate?
Zanesljiv registrar domen - kaj priporocate?
Liker ::
Dozdajsnji ponudnik me je danes namrec zelo razjezil, ko sem na lepem dobil posto da bo moja domena ukinjena, saj da nisem placal podaljsanja.
Problem je da sem jaz to placal isti dan kot so mi poslali "predracun" za podaljsanje, to pa je bilo cca 2 tedna nazaj. (Placal sem preko klika).
Sele po dobri uri telefonarjenja in posiljanja dokazil mi jih je uspelo prepricati da sem dejansko placal, in ugotovili so tudi da so oni moj denar prejeli (Nekdo naj bi bil na dopustu, bla bla, polno izgovorov).
Tu ne bom delal nobene reklame, ali antireklame, me pa zanima, koga bi mi priporocili, ker bom domene prestavil ob prvi priloznosti.
Hvala in lep pozdrav,
B'
Problem je da sem jaz to placal isti dan kot so mi poslali "predracun" za podaljsanje, to pa je bilo cca 2 tedna nazaj. (Placal sem preko klika).
Sele po dobri uri telefonarjenja in posiljanja dokazil mi jih je uspelo prepricati da sem dejansko placal, in ugotovili so tudi da so oni moj denar prejeli (Nekdo naj bi bil na dopustu, bla bla, polno izgovorov).
Tu ne bom delal nobene reklame, ali antireklame, me pa zanima, koga bi mi priporocili, ker bom domene prestavil ob prvi priloznosti.
Hvala in lep pozdrav,
B'
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Išče se nov registrar domen .netOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4622 (3024) | Mare2 |
» | Kje najceneje registrirati domeno?Oddelek: Omrežja in internet | 3491 (3026) | Mare2 |
» | Končno .si domene tudi za navadne smrtnike! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7101 (5758) | Soprano |
» | domene!Oddelek: Omrežja in internet | 853 (777) | Bakunin |
» | dnsOddelek: Omrežja in internet | 1298 (1010) | Ziga Dolhar |