Forum » Omrežja in internet » Kako najti računalnik v omrežju z Windows Visto?
Kako najti računalnik v omrežju z Windows Visto?
pirx ::
Pozdrav.
V Windows XP sem lahko iskal računalnike v stilu "Start -> Najdi -> Računalniki". V Visti pa ne najdem te opcije, pa sem reeees vse pregledal, kar sem se spomnil, ampak brez uspeha.
Lahko kdo prosim pove, ali sploh obstaja še ta funkcija v Visti? Imam Business edition.
Hvala!
V Windows XP sem lahko iskal računalnike v stilu "Start -> Najdi -> Računalniki". V Visti pa ne najdem te opcije, pa sem reeees vse pregledal, kar sem se spomnil, ampak brez uspeha.
Lahko kdo prosim pove, ali sploh obstaja še ta funkcija v Visti? Imam Business edition.
Hvala!
vilig ::
Ko pritisneš start, se ti odpre takoj nad gumbom okence Začni iskanje in tam notri napišeš \\ime računalnika in ga tako poiščeš.
willy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 24867 (9026) | slitkx |
» | Your ip (84.255.244.0) ends with a 0. The edonkey protocol assigns a LOWID to you. ItOddelek: Omrežja in internet | 1822 (1477) | SasoS |
» | problemi s ftp - prenosomOddelek: Omrežja in internet | 1489 (1306) | Mitch |
» | Win2003 firewall - zakaj rač. v omrežju ne morejo do strežnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1031 (887) | urkoland |
» | hub,2pc,adsl:ok,mreže pa niOddelek: Pomoč in nasveti | 951 (770) | pezo |