Forum » Izdelava spletišč » Google ne prikaže strani na freehostia.com
Google ne prikaže strani na freehostia.com
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Imam nekaj strani na strežniku freehostia.com. V meta tag sem dodal obsežen seznam ključnih besed, opis itd., stran sem ročno vpisal v Google, slednji pa mi strani kljub temu ne prikaže med zadetki. Stran ima naslov, ki ni tako splošen, da bi se zgubil med ostalimi zadetki....
Kaj lahko storim?
Imam nekaj strani na strežniku freehostia.com. V meta tag sem dodal obsežen seznam ključnih besed, opis itd., stran sem ročno vpisal v Google, slednji pa mi strani kljub temu ne prikaže med zadetki. Stran ima naslov, ki ni tako splošen, da bi se zgubil med ostalimi zadetki....
Kaj lahko storim?
bluefish ::
pa je že dolgo od tega vnosa? Morda lahko priplepiš konkreten link do strani, če ni skrivnost.
R33D3M33R ::
Nekaj je že poindeksiral. Svetujem ti, da še malo potrpiš. Če hočeš malo več nadzora nad indeksiranjem, ti svetujem uporabo Google Wemasters Tools
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
MihaFirst ::
OK, najlepša hvala. :)
Bom kr tule postavil še tole vprašanje:
Kako pa določene podstrani, torej dokumente na istem serverju skrit pred googlom?
LP
Bom kr tule postavil še tole vprašanje:
Kako pa določene podstrani, torej dokumente na istem serverju skrit pred googlom?
LP
R33D3M33R ::
Ustvari datoteko robots.txt v katero dodaj vsebine, ki bi jih rad obvaroval pred googlom. Več branja
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
popster ::
finta je da google in indexira brezplačnih strani. A je vseeno indexiral? zgleda vredu da freehostia
na neki strani je pisalo, so pa meni placnisko domovanje tko da mozno da so res malo pretiravali
680x0 ::
Google indeksira vse, lahko pa lastnik strani omeji indeksacijo z robots.txt. V popsterjevem primeru so verjetno omejili indeksacijo zastonjskih strani, da bi promovirali plačljive, je pa to bolj izjema kot pravilo...
brezplacen hosting:ce vnesem v google inurl:(nekaj iz naslova strani) enostavno google ne najde. Strani so na slohosting in ostalih brezplacnih hostingih..
Za razliko placljiva domena je bila v googlu najdena priblizno po 7ih dneh od registracije.
google lahko najde brezplačne strani, vendar najberz z manjso prioriteto ali samo z linki ki jih najde na drugih straneh
vse strani so imeli izpoljnjeno: title, meta keywords, description, content
edino mozno da je slo za to da je "google bot" najprej dobil informacijo iz strani ki so bile v razvoju in jih zato izlocil (npr strani brez slik, brez title, brez metadata,ali kaj takega)
Za razliko placljiva domena je bila v googlu najdena priblizno po 7ih dneh od registracije.
google lahko najde brezplačne strani, vendar najberz z manjso prioriteto ali samo z linki ki jih najde na drugih straneh
vse strani so imeli izpoljnjeno: title, meta keywords, description, content
edino mozno da je slo za to da je "google bot" najprej dobil informacijo iz strani ki so bile v razvoju in jih zato izlocil (npr strani brez slik, brez title, brez metadata,ali kaj takega)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Tody ::
Kaj neki kle razglabljate... uporabite njihov admin tool pa boste vidl kako in kaj... lahko da ma slohosting kak NO FOLOW naštiman pa ste itak konc :D
SurfMan ::
In eto še primer s freehostio: Iskanje v googleIskanje
Stran je pa cvicek.freehostia.com
In to na prvi strani
Skratka google indexira vse kar mu dovoliš in pika.
Stran je pa cvicek.freehostia.com
In to na prvi strani
Skratka google indexira vse kar mu dovoliš in pika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google ne najde moje spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 5871 (4868) | Vzdevek |
» | Dobra duša wanted...Oddelek: Izdelava spletišč | 1993 (1109) | DonMatejo |
» | Čimbolj neboleča predelava straniOddelek: Izdelava spletišč | 3340 (2231) | R33D3M33R |
» | Googlov botek noče povozit strani?!Oddelek: Izdelava spletišč | 1865 (1361) | Brilko |
» | Kadar želite kaj skriti, bodite temeljitiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2579 (2579) | minmax |