Forum » Programska oprema » SystemTray merilnik obremenitve LAN linije
SystemTray merilnik obremenitve LAN linije
Prometnik ::
Pozdravljeni,
jaz bi pa rad dobil nekje na internetu kakšen fajn programček, ki meri zasedenost internetne linije (koliko podatkov se prenaša prek DSL povezave, mreže, ...) in to prikazal v system trayu kot na primer task manager kaže obremenitev procesorja.
Ena taka stvar je TraffLed plug-in za Outpost Firewall, ampak se mi zdi da je ne obnavljajo več.
Ve kdo za tak programček? Hvaležen mu bom, če mi ga predstavi!
jaz bi pa rad dobil nekje na internetu kakšen fajn programček, ki meri zasedenost internetne linije (koliko podatkov se prenaša prek DSL povezave, mreže, ...) in to prikazal v system trayu kot na primer task manager kaže obremenitev procesorja.
Ena taka stvar je TraffLed plug-in za Outpost Firewall, ampak se mi zdi da je ne obnavljajo več.
Ve kdo za tak programček? Hvaležen mu bom, če mi ga predstavi!
Hm... ni mi všeč tale launch bar... kaj drugega? Skoraj ne morem verjeti da na celem svetu ni enga bogega programčka, ki bi prikazoval aktivnost LAN linije v system trayu. Pa sem gledal po googlu kot zmešan in nisem našel nič pametnega.
Tale traffled od outposta je bil zakon, ker tudi sam uporabljam outpost.
Ampak:
1. za novejše verzije tega plugina ni več (vsaj zdi se mi da je tako) in
2. vsake tolk cajta je traffled kar na lepem crknil in ni več kazal prometa.
Tale traffled od outposta je bil zakon, ker tudi sam uporabljam outpost.
Ampak:
1. za novejše verzije tega plugina ni več (vsaj zdi se mi da je tako) in
2. vsake tolk cajta je traffled kar na lepem crknil in ni več kazal prometa.
t3hn0 ::
pred casom sem uporabljal bandwidth monitor, ki je super...s tem da si bil omejen samo na celotno uporabo linije (dsl in lan sta oba skupaj v grafih). ce se ne motm ni bil free, delajo ga pa tud ne vec, tako da ga mogoce lahko iz ksnih starih arhovov snames oz prek p2p
^.^
Bandwidth Monitor Pro je to, kar sem iskal! Hvala!
(vidiš, sam ključna beseda je pomembna - nism se spomnu na bandwidth, jaz sem googlal pod traffic )
(vidiš, sam ključna beseda je pomembna - nism se spomnu na bandwidth, jaz sem googlal pod traffic )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trojan big problem:(Oddelek: Strojna oprema | 3766 (3559) | mini-moris |
» | kako združiti 2 datoteki 8programa)???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1424 (1180) | 5er--> |
» | Outlook v orodni vrsticiOddelek: Programska oprema | 2466 (2231) | alesrosina |
» | IE 6 nova oknaOddelek: Programska oprema | 1416 (1185) | andper |
» | 10 vasih zelja za winse (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3737 (2990) | ABX |