Forum » Strojna oprema » Abit IP35-E + SATA DVD-RW
Abit IP35-E + SATA DVD-RW
king22 ::
Pozdravljeni!
Imam samo eno vprašanje. Kupujem si DVD-RW za ploščo abti IP35-E in me zanima, če lahko nabavim dvd-rw kar na sata vodilu ali mora biti ide?
Imam prosta še 3 sata priklopa na plošči 3,5 in 6 in sem mislil dati gor DVD-RW. En dvd-rom pa imam priklopljen na ide vodilo.
Zanima me samo če bo deloval če ga priklopim na sata.
Imam samo eno vprašanje. Kupujem si DVD-RW za ploščo abti IP35-E in me zanima, če lahko nabavim dvd-rw kar na sata vodilu ali mora biti ide?
Imam prosta še 3 sata priklopa na plošči 3,5 in 6 in sem mislil dati gor DVD-RW. En dvd-rom pa imam priklopljen na ide vodilo.
Zanima me samo če bo deloval če ga priklopim na sata.
mtosev ::
Eni mate cudna vprasanja.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
king22 ::
Pol bo zadnja verzija nerota ok?
Pa je sploh kaka bistvena razlika med sata in ide pri DVD pekaču, razen tega da so manjši kabli?
Pa je sploh kaka bistvena razlika med sata in ide pri DVD pekaču, razen tega da so manjši kabli?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: king22 ()
Han ::
Ja, zadnji Nero bo ok. Razlika je zgolj v načinu prenosa podatkov (IDE = vzporedni, SATA = zaporedni).
jest10 ::
mtosev@
Sploh ni tako čudno vprašanje. Recimo na nekaterih dodatnih ATA ali SATA kontrolerjih delujejo le diski, optične naprave pa imajo probleme.
Sploh ni tako čudno vprašanje. Recimo na nekaterih dodatnih ATA ali SATA kontrolerjih delujejo le diski, optične naprave pa imajo probleme.
Dr_M ::
SATA pekaci delajo na vseh malo novejsih maticnih ploscah. probleme so mele mogoce ksne ultrastare in ksn levi kitajski kontrolerji.
Da pa sploh kdo uprasa ce dela na ICH9, je pa ze skor mal sramota.... Zal je tako...
Da pa sploh kdo uprasa ce dela na ICH9, je pa ze skor mal sramota.... Zal je tako...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCI kartica IDE RAID ne pa klasična PCI IDEOddelek: Strojna oprema | 1602 (1200) | solatko |
» | Povezava DVD-RW iz IDE(ata) na SataOddelek: Pomoč in nasveti | 3092 (2925) | Spajky |
» | KAteri DVD pekač, da bo imel vse kar je trenutno fajn?Oddelek: Kaj kupiti | 2930 (1844) | GrimReaper |
» | Ali gre priklopit SATA II disk na ploščo Asus P4C800-Deluxe?? pomoč prosim...+ Še neOddelek: Strojna oprema | 2716 (2388) | muzičar |
» | 2diska@sata si3112 = problemOddelek: Pomoč in nasveti | 964 (832) | fictionel |