Forum » Omrežja in internet » ADSL in centrale ( slab ping )
ADSL in centrale ( slab ping )
Arrivo ::
Govori se, da Telekom ob priklopu ADSL v zadnjem času montira uporabnikom centrale ( baje Iskrine ), ki so zelo slabe .
Zanime me, če ima kdo kakšne izkušnje s tem ?
Katere centrale so sploh dobre ?
V roku 2 tednov dobim ADSL ( pogodbo sem že sklenil ) pa bi rad zavrnil morebitno slabo robo .
Zanime me, če ima kdo kakšne izkušnje s tem ?
Katere centrale so sploh dobre ?
V roku 2 tednov dobim ADSL ( pogodbo sem že sklenil ) pa bi rad zavrnil morebitno slabo robo .
BroTheR ::
Bom kar prilepil tisto, kar sem ze 100x pisal siolu in po forumih :) --> Ce ste ze opazili ali pa tudi ne, vsi novi uporabniki ADSL-a oz. mesta, ki so pred kratkim dobila ADSL imajo hude tezave z pingom in zatikanjem.
Po mescu dni dokazovanja siolu in telekomu so me koncno poklicali iz centrale in smo skupaj ugotovili, da so krive nove ADSL centrale by ISKRA (sux) in da ne morejo pomagat!
Torej, vsi novi in bodoci uporabniki ADSL-a dobimo ISKRA centrale in smo obsojeni na ping 60-70 + cudno zatikanje, razen ce ne bodo kaj ukrepali ...btw: sumim, da bodo kaj hitro ukrepali, ker niti sami ne vedo pomena besede "ping" ;( aja, se to: ADSL na Iskrini centrali je boljsi od ISDN-a samo v downloadu ...pretty bad a? :)
Po mescu dni dokazovanja siolu in telekomu so me koncno poklicali iz centrale in smo skupaj ugotovili, da so krive nove ADSL centrale by ISKRA (sux) in da ne morejo pomagat!
Torej, vsi novi in bodoci uporabniki ADSL-a dobimo ISKRA centrale in smo obsojeni na ping 60-70 + cudno zatikanje, razen ce ne bodo kaj ukrepali ...btw: sumim, da bodo kaj hitro ukrepali, ker niti sami ne vedo pomena besede "ping" ;( aja, se to: ADSL na Iskrini centrali je boljsi od ISDN-a samo v downloadu ...pretty bad a? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BroTheR ()
Enzo77 ::
arghghg, skoraj ni stvari, ki je nebi mogel telekom zaj*bat.
p.s. v kratkem dobimo na centrali upgrade na adsl, pa me je tale stvar kr razp*zdla.
p.s. v kratkem dobimo na centrali upgrade na adsl, pa me je tale stvar kr razp*zdla.
With a license to gib :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi Telekom ne omogoči ADSL-a?Oddelek: Omrežja in internet | 3006 (1751) | Pyr0Beast |
» | Končno ADSL po "navadni liniji"!!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 3768 (2407) | Frizzy |
» | Adsl - v našem kraju sploh ne nikoliOddelek: Omrežja in internet | 2368 (1370) | JeRcO |
» | ADSL brez ISDN (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8330 (8330) | Blue22 |
» | GREMO NA TELEKOM!!! - ADSL uploadOddelek: Loža | 1737 (1150) | Vae_Victis |