Forum » Pomoč in nasveti » Problem z gonilniki-XP
Problem z gonilniki-XP
Relanium ::
Pozdrav
Ok, stvar je takšna: Včeraj zvečer ugasnem računalnik, tako kot ponavadi (bilo je men prenašanjem datoteke prek MSNja)
Danes ko pa pridem domov iz faxa ga prižgem in ni vredu delal. Najprej mi pokaže resolucijo 800X600, vidim da monitorja ne zazna,
potem pa pogledam še pod upravitelja naprav in vidim da kr dosti stvari ne dela zraven je rumen klicaj, npr:
Grafika je samo VGA, nič ne piše nikjer nVidia GeForce
nForce3 (tuki je še neki pisalo zraven)
TV tunner
Mrežna (integrirana na osnovni
Zvok
pa take pomembne stvari
na računalniku imam namreč naložena dva XP-ja (eden na IDE disku za rezervo, eden na SATA)
ko zaženem rezervni windows vse dela ok, tako da v strojni opremi ni problema,
Zagnal sem tudi obnovitev sistema, ampak nič ne pomaga
Zato pa vas prosim, če mi povete, če se da kaj narediit, karkoli ali pa skopirat iz druge instalacije windowsa,
ker se mi res ne da ubadat z reinstaliranjem in potem z vsem programjem in gonilniki nanovo, sploh ker nimam časa zdaj
Ok, stvar je takšna: Včeraj zvečer ugasnem računalnik, tako kot ponavadi (bilo je men prenašanjem datoteke prek MSNja)
Danes ko pa pridem domov iz faxa ga prižgem in ni vredu delal. Najprej mi pokaže resolucijo 800X600, vidim da monitorja ne zazna,
potem pa pogledam še pod upravitelja naprav in vidim da kr dosti stvari ne dela zraven je rumen klicaj, npr:
Grafika je samo VGA, nič ne piše nikjer nVidia GeForce
nForce3 (tuki je še neki pisalo zraven)
TV tunner
Mrežna (integrirana na osnovni
Zvok
pa take pomembne stvari
na računalniku imam namreč naložena dva XP-ja (eden na IDE disku za rezervo, eden na SATA)
ko zaženem rezervni windows vse dela ok, tako da v strojni opremi ni problema,
Zagnal sem tudi obnovitev sistema, ampak nič ne pomaga
Zato pa vas prosim, če mi povete, če se da kaj narediit, karkoli ali pa skopirat iz druge instalacije windowsa,
ker se mi res ne da ubadat z reinstaliranjem in potem z vsem programjem in gonilniki nanovo, sploh ker nimam časa zdaj
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Gamepad (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10590 (6604) | Gagatronix |
| » | Apple začenja odkup lastnih delnicOddelek: Novice / Ostale najave | 18126 (15657) | Gregor P |
| » | tablet PC ali netbook?Oddelek: Kaj kupiti | 4018 (3847) | SLO_Matej |
| » | Problem z 320GB WD diskom in poštna nesrečaOddelek: Pomoč in nasveti | 2072 (1326) | Meizu |
| » | NapajalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1389 (1175) | franci |