Forum » Mobilne tehnologije » Odkelp Balcberry 8700g
Odkelp Balcberry 8700g
Freaky99 ::
Pozdravljeni,
na eni informaacijksi konferenci sm dobil za darilo Blacberry 8700g. Vse lepo in prav, dokler nisem vanj vtaknil svoje sim kartice. Telefon je namreč zaklenjen. Zanima me, če kdo ve, kako oziroma kje bi meni ta telefon odklenili
Thanx!!!
na eni informaacijksi konferenci sm dobil za darilo Blacberry 8700g. Vse lepo in prav, dokler nisem vanj vtaknil svoje sim kartice. Telefon je namreč zaklenjen. Zanima me, če kdo ve, kako oziroma kje bi meni ta telefon odklenili
Thanx!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zafrkniti tistega,ki ti je ukradel mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27618 (9531) | nergac |
» | Baterije v pametnih telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14252 (8789) | louser |
» | S telefonom smo neumnejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14891 (11958) | aycabron |
» | Nakup novega telefona od fizične osebe in pravne poslediceOddelek: Mobilne tehnologije | 3981 (3360) | Pesimist |
» | nakup "resnega" telefona (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11373 (9981) | carota |