Forum » Omrežja in internet » Problemi s hitrostjo
Problemi s hitrostjo
rumbler ::
Pozdravljeni!
Imam optično povezavo 20/20 mb/s preko siol-a.
Ker sem menil, da ni vse v redu s hitrostjo, sem jo preveril na www. Speedtest. Net, kjer mi je nameril download: 2876 kb/s in download 6781 kb/s...
Resnična hitrost, bi morala biti pribl. 20000/20000 kb/s če se ne motim.
Ko sem opazil tak rezultat, sem jo preveril še na drugih straneh, kjer mi je pokazalo približno tudi tako hitrost - se pravi premajhno.
Klical sem že večkrat na siol, kjer me vedno napotijo na njihovo stran, kjer mi vedno pokaže da je vse ok s hitrostjo.
Kaj naj sedaj naredim, da jim dokažem da ni vse ok z mojo hitrostjo in da je res premajhna?
Lp
Podvojeno!
Imam optično povezavo 20/20 mb/s preko siol-a.
Ker sem menil, da ni vse v redu s hitrostjo, sem jo preveril na www. Speedtest. Net, kjer mi je nameril download: 2876 kb/s in download 6781 kb/s...
Resnična hitrost, bi morala biti pribl. 20000/20000 kb/s če se ne motim.
Ko sem opazil tak rezultat, sem jo preveril še na drugih straneh, kjer mi je pokazalo približno tudi tako hitrost - se pravi premajhno.
Klical sem že večkrat na siol, kjer me vedno napotijo na njihovo stran, kjer mi vedno pokaže da je vse ok s hitrostjo.
Kaj naj sedaj naredim, da jim dokažem da ni vse ok z mojo hitrostjo in da je res premajhna?
Lp
Podvojeno!
- spremenil: PaJo ()
___ ::
loči bajte in bite!:)
1 mb/s deljeno z 8 je 120 kb/s
2 mb/s deljeno z 8 je 250 kb/s:)
.
.
.
.
20 mb/s deljeno z 8 je 2.5 mb/s......ti si napisal da ti downloada s hitrostjo 2.6 mb/s..v čem je torej problem?
1 mb/s deljeno z 8 je 120 kb/s
2 mb/s deljeno z 8 je 250 kb/s:)
.
.
.
.
20 mb/s deljeno z 8 je 2.5 mb/s......ti si napisal da ti downloada s hitrostjo 2.6 mb/s..v čem je torej problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prepočasna linijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (948) | Zero0ne |
» | Nekonsistentne brzineOddelek: Omrežja in internet | 1119 (762) | jvolk |
» | Testiranje povezave-čimbolj objektivnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3410 (3205) | Pinzl |
» | problemi z SiolomOddelek: Omrežja in internet | 1791 (1190) | X-LoRd |
» | Telekom, adsl in razočaranjeOddelek: Omrežja in internet | 2539 (1639) | kriko1 |