Forum » Hlajenje in modifikacije » Montaza okna iz pleksi stekla
Montaza okna iz pleksi stekla
zee ::
Zivjo.
Imam ohisje Thermaltake Tsunami Dream. Na eno od stranic bi rad namontiral okno iz pleksi stekla. Okno bom montiral zato, da prikrijem luknje, ki sem jih naredil med montazo radiatorja od vodnega hlajenja enkrat v preteklosti. vodnega hlajenja zdaj nimam vec.
Kako to naredim oz. na koga se lahko obrnem?
hvala vnaprej.
EDIT: nekaj tipkarskih napak, dodal zahvalo.
Imam ohisje Thermaltake Tsunami Dream. Na eno od stranic bi rad namontiral okno iz pleksi stekla. Okno bom montiral zato, da prikrijem luknje, ki sem jih naredil med montazo radiatorja od vodnega hlajenja enkrat v preteklosti. vodnega hlajenja zdaj nimam vec.
Kako to naredim oz. na koga se lahko obrnem?
hvala vnaprej.
EDIT: nekaj tipkarskih napak, dodal zahvalo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
- spremenilo: zee ()
miko 55 ::
luknjo uporabi kot izhodiščno točko za izdelavo luknje. nato pa izreži luknjo kakršne koli oblike si želiš.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
zee ::
hvala.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Par vprašanj glede vodnega hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2094 (1915) | worteleven |
» | Vodno hlajenje by brothers archer and jerysloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1641 (1347) | madmitch |
» | Malo pozno a vseeno. Moja Antec Silver wb. kištica :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2160 (1348) | morphling1 |
» | Plexi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 6926 (4694) | IR Babun |
» | Kaj vse ste nardil z Abakom?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3580 (3148) | iCe |