Forum » Pomoč in nasveti » LightScribe
LightScribe
kalcek16 ::
Moj DVD-RW pekač mi podpira funkcijo LightScribe, pa me zanima kako to naredim (baje da se neki piče na cd-je al kako)
1) Ali imoram imeti kakšen poseben program za to?
2) Ali imoram imeti akšen poseben DVD/CD medij?
3) Kako mora biti medij obrnjen v DVD-RW enoti?
Če je že kdo to delal, mi naj prosim pove kako se dela.
Hvala!
1) Ali imoram imeti kakšen poseben program za to?
2) Ali imoram imeti akšen poseben DVD/CD medij?
3) Kako mora biti medij obrnjen v DVD-RW enoti?
Če je že kdo to delal, mi naj prosim pove kako se dela.
Hvala!
blackbfm ::
1) Nero (cover designer), najboljše da inšteleraš kar tistega ki si ga dobil zraven (če si ga)
2) Ja, kupit moraš posebne medije, so označeni z LightScribe logom..jaz sem dal zadnjič 8 eur v bofu za 10x dvd v tortici
3) Obrneš ga na narobno stran oz. obratno kot ponavadi.
Nič v cover designerju klikneš new pa lightscribe label..potem namečeš gor stvari in daš print. Samo se morš zavedat da ta proces lahko kar dolgo traja. Men je printu en text + 1cm velik logo skoraj 6 minut. Če hočeš večji kontrast daš pač večkrat printat. Če hočeš pa cel cd met potiskan zna trajat tut 30-40 min.
Lp
2) Ja, kupit moraš posebne medije, so označeni z LightScribe logom..jaz sem dal zadnjič 8 eur v bofu za 10x dvd v tortici
3) Obrneš ga na narobno stran oz. obratno kot ponavadi.
Nič v cover designerju klikneš new pa lightscribe label..potem namečeš gor stvari in daš print. Samo se morš zavedat da ta proces lahko kar dolgo traja. Men je printu en text + 1cm velik logo skoraj 6 minut. Če hočeš večji kontrast daš pač večkrat printat. Če hočeš pa cel cd met potiskan zna trajat tut 30-40 min.
Lp
mesoreznica ::
Pa instaliraj driver za Lightscribe. Nadeš ga na njihovi strani.
LP
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mesoreznica ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LightScribe in LabelFlashOddelek: Pomoč in nasveti | 6303 (1170) | DoberDan |
» | Peka z LIGHTSCRIBE pogonom -težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2880 (2766) | pipc |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28545 (18862) | Mitko_R |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6360 (3782) | r0b3rt |
» | DVD + tiskalnik Philips DVDR16LSK LightScribeOddelek: Kaj kupiti | 2399 (1990) | Mirč |