Forum » Loža » Izguba kreditne kartice
Izguba kreditne kartice
Elemen_T ::
Neznano kje sem zgubil Activa/mastercard.
Ker je danes sobota in so banke zaprte nimam pojma kam se obrnit in stvar preklicat.
treba je pa to preklicat čim prej da se kdo ne spomni in gre mal v šoping.
Hvala za pomoč!
Ker je danes sobota in so banke zaprte nimam pojma kam se obrnit in stvar preklicat.
treba je pa to preklicat čim prej da se kdo ne spomni in gre mal v šoping.
Hvala za pomoč!
Brane2 ::
Pokliči informacije- mislim da se da po telefonu.
Samo prej se skuliraj in preveri, če je nimaš doma.
Preveri RES POVSOD, preden pokličeš.
Dva tedna naza je to nardila kolegica. Frka in panika. Ukradli so ji denarnico z vsemi karticami in to ravno v soboto. Preiskala je avto, stanovanje, težila je vsem, ki jih je obiskala na ta dan in nič. Nato je telefonsko preklicala vse kartice in kaki dve uri zatem našla denarnico s karticami, ki se je zataknila med oblazinjenimi deli stola.
Preklica valjda ni mogla telefonsko preklicat- na svoje ogromno začudenje. Mislim, računovodje so mogoče dobri za cifre in dve od štirih računskih operacij, ampak za logiko in tehniko so večinoma res kugle ;o)
Tako je dan zatem ostala z brdom kartic in precej $$$ gor a brez dnarja za malco. Novih kartic na banki ti ne dajo kar takoj- to je procedura...
Torej, preveri še enkrat, nato pokliči informacije ali še bolje poglej v pogodbo, ki si jo podpisal ob prejemu kartice...
Samo prej se skuliraj in preveri, če je nimaš doma.
Preveri RES POVSOD, preden pokličeš.
Dva tedna naza je to nardila kolegica. Frka in panika. Ukradli so ji denarnico z vsemi karticami in to ravno v soboto. Preiskala je avto, stanovanje, težila je vsem, ki jih je obiskala na ta dan in nič. Nato je telefonsko preklicala vse kartice in kaki dve uri zatem našla denarnico s karticami, ki se je zataknila med oblazinjenimi deli stola.
Preklica valjda ni mogla telefonsko preklicat- na svoje ogromno začudenje. Mislim, računovodje so mogoče dobri za cifre in dve od štirih računskih operacij, ampak za logiko in tehniko so večinoma res kugle ;o)
Tako je dan zatem ostala z brdom kartic in precej $$$ gor a brez dnarja za malco. Novih kartic na banki ti ne dajo kar takoj- to je procedura...
Torej, preveri še enkrat, nato pokliči informacije ali še bolje poglej v pogodbo, ki si jo podpisal ob prejemu kartice...
Prjatu ::
Tist MasterCard Customer Service ni čist prava številka, ampak če pokličeš tja ti bodo sigurno dal številko od avtorizacijskega centra Banke Koper kjer boš kartico lahko preklical
Something else is controlling me!
Elemen_T ::
Hvala za vse info.
K sreči se je našel pošten človek in mi kartico dostavil do vhodnih :P
svaka čast.
K sreči se je našel pošten človek in mi kartico dostavil do vhodnih :P
svaka čast.
Paramedic ::
Jau, js sm pa za preklic dal 2 al 3 jurje, pa za odpreklic jurja, pol sm jo pa v pondelk najdu, no en drug jo je. Kak znajo fajn banke tle služit!Pa sej - kazen mora bit.
End transmission.
whatson ::
K sreči se je našel pošten človek in mi kartico dostavil do vhodnih
Tole se pa pri nas redko zgodi... nažalost:\\
Tole se pa pri nas redko zgodi... nažalost:\\
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Brane2 ::
Če ti jo je dostavu totalen neznanec, bi si jaz na tvojem mestu poskušal zapomnit videz oziroma registrsko od avta, s kerim se je odpelju.
Če je tip z njo "odšel po nakupih", potem bi blo zanj bistveno težje, če si ti prjavu krajo oz. zgubo.
Če ti jo je pa zatem vrnu, te je prpravu do dega, da kraje nisi prjavu in ima torej čas do 28-tega, ko te lahko na izpiskih "pozdravi" seznam štacun, kjer si danes kupoval.
Takrat pa bo tip bogvekje, ti pa dokaži, da je nekdo drug kupoval s tvojo kartico, saj niti izginotja/kraje nisi prjavu.
Iz istega vzroka ti jaz verjetno ne bi prnesu kartice, če bi jo najdu kje na tleh. Če jo je pred mano že kdo drug vnovču, bi mel težave s pojasnilom, kje sem jo jaz našel...
Če je tip z njo "odšel po nakupih", potem bi blo zanj bistveno težje, če si ti prjavu krajo oz. zgubo.
Če ti jo je pa zatem vrnu, te je prpravu do dega, da kraje nisi prjavu in ima torej čas do 28-tega, ko te lahko na izpiskih "pozdravi" seznam štacun, kjer si danes kupoval.
Takrat pa bo tip bogvekje, ti pa dokaži, da je nekdo drug kupoval s tvojo kartico, saj niti izginotja/kraje nisi prjavu.
Iz istega vzroka ti jaz verjetno ne bi prnesu kartice, če bi jo najdu kje na tleh. Če jo je pred mano že kdo drug vnovču, bi mel težave s pojasnilom, kje sem jo jaz našel...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skrill (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26975 (5202) | Marko61 |
» | Ebay prevara?Oddelek: Informacijska varnost | 4904 (2298) | SmeskoSnezak |
» | Ali nagraditi najditelja bančne kartice? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8835 (6698) | Tilen |
» | Presenečen nad poštenostjo ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8914 (4663) | Mipe |