» »

[C#] ClickOnce online install

[C#] ClickOnce online install

2g00d4u ::

Pozdravljeni!

Razvijam outlook 2007 add-in v VS 2008. Začel sem v VS 2005. Zaradi nadgradenj sem se odločil da bom projekt deployal na spletni strežnik preko FTP-ja. Projekt deluje na razvojnem okolju, prav tako na vsakem drugem računalniku če ga deployam na web ampak na trdi disk in potem prenesem namestitveno datoteko. Če hočem namestiti preko spletne strani mi javi spodaj navedeno napako. Prebral sem veliko člankov a mi ne uspe spravit stvari v pravo smer. Kako se da takšno zadevo rešit.

Prosim za pomoč.

Hvala


Name: Outlook AddIn
From: http://dev.website.net/Outlook_AddIn/Ou... AddIn.vsto

Customized functionality in this application will not work because the certificate used to sign the deployment manifest for Outlook AddIn is not trusted. Contact your administrator for further assistance.

************** Exception Text **************
System.Security.SecurityException: Customized functionality in this application will not work because the certificate used to sign the deployment manifest for Outlook AddIn is not trusted. Contact your administrator for further assistance.
at Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInTrustEvaluator.VerifyTrustPromptKeyInternal(ClickOnceTrustPromptKeyValue promptKeyValue, DeploymentSignatureInformation signatureInformation, String productName)
at Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInTrustEvaluator.VerifyTrustUsingPromptKey(Uri manifest, DeploymentSignatureInformation signatureInformation, String productName)
at Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.VerifySecurity(ActivationContext context, Uri manifest, AddInInstallationStatus installState)
at Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.InstallAddIn()
The Zone of the assembly that failed was:
MyComputer

McMallar ::

Verjetno ti to ne dela tudi, če poizkusiš inštalacijo pognati preko UNC poti. Kolikor sem se jaz s tem ukvarjal je problem z varnostnimi nastavitvami .NET okolja. Poglej v Project -> Properties. Tam pod zavihkom Security obkljukaj Enable ClickOnce... in izberi, da je to Full trust aplikacija. Buildaj in poročaj, če ti je uspelo. Mislim, da sem jaz tako rešil situacijo, se ne spomnim točno... :8)

2g00d4u ::

Security zavihka v property sploh nimam. Vem da so težave s pravicami in jih ne znam rešit. Mogoče ima še kdo kakšno rešitev?

2g00d4u ::

Spet sem našel neke zadeve. Če prav razumem moram imeti certifikat za publishing na spletu. Za UNC je dovolj če zgeneriram certifikat z makecert.exe. Kje bi lahko prišel do certifikata?? S takimi stvarmi se še nisem ukvarjal.

2g00d4u ::

A bo dovolj če dam vlogo za sigen-ca certifikat?
Me lahko kdo malo poduči kako je s tem
Prosim

LP

McMallar ::

Katero verzijo VS 2008 pa imaš? V Pro verziji 2008 je zavihek security...

2g00d4u ::

VS team system 2008

McMallar ::

Ne bi vedel, žal...

2g00d4u ::

Security zavihek se mo je pojavo pri windows application. Tako da pri Outlook Add-in očitno tega ni. Bom oddal vlogo za certifikat na upravni enoti in bom videl potem kako bo. Hvala za pomoč. Poročam če bo delovalo ali ne

LP
Leon


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Visual Studio

Oddelek: Programska oprema
242836 (588) Invictus
»

Davčne blagajne (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Programiranje
1344322533 (62536) Macketina
»

Pomoč - visual basic - proti plačilu

Oddelek: Programiranje
121194 (830) borut_p
»

Znane vse podrobnosti napada na RSA

Oddelek: Novice / Varnost
146474 (5261) MrStein
»

Dll napisan v C++ importan v C# aplikacijo

Oddelek: Programiranje
113623 (3410) cikopero

Več podobnih tem