Forum » Strojna oprema » HP pavilion problem z grafiko
HP pavilion problem z grafiko
oooooo ::
Imam prenosnik HP pavilion zv5000 in mi pri najvišji resoluciji pokaže čez cel ekran navpične rumene črte.Če v nastavitvah prestavim na nižjo resolucijo pa teh črt ni.Če ima kdo kašen pameten nasvet bi ga prosil da me obvesti kaj in kako bi se dalo urediti.
ant ::
mislim, da bo šla kmalu grafika papa. standardna napaka pri pavilionih.
možno je sicer, da je grafična pricinana tako, da se ščasoma odlota in prihaja do problemov (tako je bilo pri mojem ibooku)
popravil sem ga s segrevanjem grafičnega čipa. seveda kaj takega ne priporočam tudi tebi, da ne bo še slabše.
jaz sem ta način našel opisan na googlu. malo poglej ali je že kdo naletel na podobne probleme in ali so rešljivi.
možno je sicer, da je grafična pricinana tako, da se ščasoma odlota in prihaja do problemov (tako je bilo pri mojem ibooku)
popravil sem ga s segrevanjem grafičnega čipa. seveda kaj takega ne priporočam tudi tebi, da ne bo še slabše.
jaz sem ta način našel opisan na googlu. malo poglej ali je že kdo naletel na podobne probleme in ali so rešljivi.
masterzk ::
Sem imel isti problem. Imam pa HP paviliona zx5396. Notri je grafična radeon 9200. Z originalnimi atijevimi gonilniki se mi je konstantno prikazoval blue screen, nerazpoznavnost ikon (bile so zabrisane, prav tako besedila). Napako sem odpravil tako da sem na novo naložil operacijski sistem (last XP), za grafično pa sedaj uporabljam omega drivers. Sedaj dela brez problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP pavilion dv6 črn ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 1064 (883) | solatko |
» | ugašanje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 572 (462) | Shakey |
» | Pomoč pri nakupu prenosnika do 900€Oddelek: Kaj kupiti | 2093 (1844) | SLO_Matej |
» | Težave s prenosnikom HP PAVILION DV5 (ekran)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1634 (1450) | jukoz |
» | Okvara grafične kartice/Servis prenosnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 3629 (3404) | opeter |