Forum » Kaj kupiti » Nakup kakovostnega USB huba, kaj kupiti?
Nakup kakovostnega USB huba, kaj kupiti?
Tac20 ::
Moja plata ima enostavno premalo USB lukenj in imam namen kupiti kakovosten USB hub. Gre se zato da nekateri stvari preko podaljškov ne delujejo in jih ne zazna pravilno, npr ključe, mp3 playerje to že, če pa preko podaljškas priklopim USB disk, ali zunnajo zvočno kartico pa je povezava slaba in delujejo stvari nestabilno ali pa sploh ne.
Rad bi nekaksen full powered HUB recimo 4 portni bi bilo dovolj in sicer da ima tako moč in zmožnost kot tisti ko gledajo direktno iz motherboarda ven. Mi lahko kdo katerega priporoča, da je zanesljiv in dobro delo, denar ni neka ovira če bo stvar dobro delovala.
Gledal sem:
USB HUB Trust HU-5770
USB HUB Logitech Premium 4 Ta mi je se posebno lep pa še za Visto je tudi
USB HUB Pleomax PUH-7000X in pa
USB HUB D-Link
Hvala vnaprej za mnenja!
Rad bi nekaksen full powered HUB recimo 4 portni bi bilo dovolj in sicer da ima tako moč in zmožnost kot tisti ko gledajo direktno iz motherboarda ven. Mi lahko kdo katerega priporoča, da je zanesljiv in dobro delo, denar ni neka ovira če bo stvar dobro delovala.
Gledal sem:
USB HUB Trust HU-5770
USB HUB Logitech Premium 4 Ta mi je se posebno lep pa še za Visto je tudi
USB HUB Pleomax PUH-7000X in pa
USB HUB D-Link
Hvala vnaprej za mnenja!
eVro ::
Ni kaj za diskutirati. Vzemi Logitech, za stacionaren računalnik kar tega z napajalnikom.
BTW: "Trust" in "kvaliteta" pa sploh ne gre skupaj.
BTW: "Trust" in "kvaliteta" pa sploh ne gre skupaj.
Tac20 ::
Na newegg sem prebral tudi dobre reviewe za D-link 7 portni, samo nevem kje v sloveniji ga dobiti?
AngelOfDeath ::
@Bayte
vsi so primerni za visto...
Jaz ti lahko drago prodam par praznih DVD-jev na škatlo bom pa napisal da podpirajo Visto rabiš ?
vsi so primerni za visto...
Jaz ti lahko drago prodam par praznih DVD-jev na škatlo bom pa napisal da podpirajo Visto rabiš ?
edit: Slovnica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 23-24'' monitor?Oddelek: Zvok in slika | 5083 (4796) | mokasin |
» | Usb podaljšekOddelek: Kaj kupiti | 4933 (4587) | OttoParts |
» | USB podaljšekOddelek: Strojna oprema | 4239 (3637) | nx6325 |
» | Dva računalnika in USB printerOddelek: Pomoč in nasveti | 5633 (5493) | Blup |
» | Čim tišja miška in tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2330 (1879) | egomez |