Forum » Kaj kupiti » KATERI CRT MONITOR?
KATERI CRT MONITOR?
Poglavarcek ::
Odločam se za nakup novega 17" ali 19" CRT monitorja! Po vsej verjetnosti bom nabavil 17 inčnega, ker so 19" mal predragi! Trenutno izbiram med temi 17 inčarji:
- PHILIPS Brilliance 107P
- SAMSUNG SyncMaster 757NF
- IIYAMA HM704UTc
- MITSUBISHI Diamond Pro 730
In temi 19":
- PHILIPS Brilliance 109P
- SAMSUNG SyncMaster 959NF
- MITSUBISHI Diamond Pro 920
Kaj mi predlagate in kakšne so vaše izkušnje! Predvsem iščem kvaliteten monitor, ki NAJMANJ obremenjuje oči! Ali je bil kje na netu ali v kakšni reviji pred kratkim test teh monitorjev?
8-O
- PHILIPS Brilliance 107P
- SAMSUNG SyncMaster 757NF
- IIYAMA HM704UTc
- MITSUBISHI Diamond Pro 730
In temi 19":
- PHILIPS Brilliance 109P
- SAMSUNG SyncMaster 959NF
- MITSUBISHI Diamond Pro 920
Kaj mi predlagate in kakšne so vaše izkušnje! Predvsem iščem kvaliteten monitor, ki NAJMANJ obremenjuje oči! Ali je bil kje na netu ali v kakšni reviji pred kratkim test teh monitorjev?
8-O
- spremenilo: Poglavarcek ()
kuglvinkl ::
Imam 757NF, slika milina, oči kot nove. Testov monitorjev je pa bolj malo na netu. Pogostejši so v revijah. Zdej, ko je 959NF 104k SIT mi je žal, da nisem vzel tega, jebiga takrat je bil 120k SIT. Je bila tudi obsežna tema v forumu, ravno glede 757NF, samo search fali...
Za ostale ti bodo pa drugi povedali, mislim da je pogost predvsem Philipsov model.
Za ostale ti bodo pa drugi povedali, mislim da je pogost predvsem Philipsov model.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Tiger ::
Jaz ima doma že ene 3 tedne Samsung 959NF in je res odličen, čudovit monitor za ta denar (104k).
dreja ::
Jaz Philipsa nebi, smo imeli v firmi (sicer s starejsimi modeli) z njimi same probleme...
LP Andrej
LP Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri 19' crt monitorOddelek: Kaj kupiti | 2052 (1573) | Matev |
» | kateri monitor kupit ???Oddelek: Kaj kupiti | 1870 (1567) | Bobek |
» | Kupujem 17-inch monitorOddelek: Kaj kupiti | 892 (812) | mravljinec |
» | Izbira med 19-palčnikiOddelek: Kaj kupiti | 3556 (2711) | dexterboy |
» | 17'' monitor. Kterga kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1586 (1305) | azeed |