Forum » Strojna oprema » Trdi disk ? Problem
Trdi disk ? Problem
broma001 ::
Prosil bi za pomoč in sicer imam resen problem: Pri poskusu prižiganja računalnika se ta ne odzove in sicer se začne nalagat 2-3 s in potem ugasne kot da ne bi deloval napajalnik. Ko sem probaval različne stvari sem ugotovil da če odklopim trdi disk iz napajanja se sistem zažene ( do Biosa seveda) in laufa ! Če pa priklopim napajanje na disk pa takoj ugasne.
- torej vparašanje za vas ( sam nisem nek računalniški ekspert) - ali je tdi disk crkno kot sam domnevam ali je kaj drugega)?
- če je trdi disk kriv ali se ga da kako usposobit oz. če ne upostaja kakšen način da pridobim podatke iz njega ?
Hvala za kakršno koli mnenje oz. nasvet !
- torej vparašanje za vas ( sam nisem nek računalniški ekspert) - ali je tdi disk crkno kot sam domnevam ali je kaj drugega)?
- če je trdi disk kriv ali se ga da kako usposobit oz. če ne upostaja kakšen način da pridobim podatke iz njega ?
Hvala za kakršno koli mnenje oz. nasvet !
- spremenil: broma001 ()
Pyr0Beast ::
Najceneje te mogoče pride, da zamenjaš napajalnik. Disk je ravno malo preveč za tisto moči, ki jo je napajalniku ostalo. Mogoče bi kakšen kondenzator zataknjen v floppy-molex konektor odpravil težavo.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je 180 W napajalnik dovolj za Core i3?Oddelek: Kaj kupiti | 6835 (5850) | amigo_no1 |
» | Čudno oglašanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2364 (2017) | Grizzly |
» | Računalnik še ne prižge!Oddelek: Strojna oprema | 2374 (2188) | tomitza |
» | Funtech.si - boljši računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3610 (2432) | TokioGangsta |
» | Težave s trdimi diskiOddelek: Pomoč in nasveti | 1612 (1412) | croco |