Forum » Kaj kupiti » Katero dodatno slušalko kupiti za Siemens ISDN SX 100 bazno postajo
Katero dodatno slušalko kupiti za Siemens ISDN SX 100 bazno postajo
rsroki ::
Katero dodatno slušalko kupiti za Siemens ISDN SX 100 bazno postajo,
oz. bom vprašal kaj sploh lahko kupim zraven, razen tega da tudi sam vem da moram obvezno kupiti slušalko iste firme torej Siemensa. Ne vem kaj sploh imam na izbiro. Mi lahko kdo da kakšen nasvet - razen seveda tistega da naj grem na kako drugo telefonijo (to nameravam ko mi poteče pogodba, prej pač ne gre). Pa še to, drugo slušalko rabim, ker imam tudi dodatno telefonsko številko, ne bi pa rad vlekel dodatnega kabla - je v drugem nadstropju.
Prosim za pomoč !
oz. bom vprašal kaj sploh lahko kupim zraven, razen tega da tudi sam vem da moram obvezno kupiti slušalko iste firme torej Siemensa. Ne vem kaj sploh imam na izbiro. Mi lahko kdo da kakšen nasvet - razen seveda tistega da naj grem na kako drugo telefonijo (to nameravam ko mi poteče pogodba, prej pač ne gre). Pa še to, drugo slušalko rabim, ker imam tudi dodatno telefonsko številko, ne bi pa rad vlekel dodatnega kabla - je v drugem nadstropju.
Prosim za pomoč !
rsroki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen Telefon za Siol IP telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 6542 (4548) | x.sci |
» | ISDN več slušalkOddelek: Strojna oprema | 1641 (1524) | roli |
» | Popolni IR sprejemnikOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6634 (5303) | TheHijacker |
» | Smajli ARTOddelek: Loža | 2792 (1802) | Tody |
» | Empire earthOddelek: Igre | 1150 (976) | ginekolog |