Forum » Igre » KOTOR 2 problem
KOTOR 2 problem
Tilk ::
Pozdrav!
Imam problem
V igri so se mi začele pojavljati na vrhu zaslona neke motnje.(dolge tanke črte, kot da nebi blo signala)
Vse se je začelo dogajati ko sem v račuanlnik vstavil Gigabytavo X8oopro, naložu sm omega driverse(zadnjo izdajo). A je možno da ma to kej z mojim navijanjem.
Semproncka 3100+ sem spravil na 2,34ghz iz 1,8ghz.
V ostalih igrah tega nisem opazil.
igra je original.
Imam problem
V igri so se mi začele pojavljati na vrhu zaslona neke motnje.(dolge tanke črte, kot da nebi blo signala)
Vse se je začelo dogajati ko sem v račuanlnik vstavil Gigabytavo X8oopro, naložu sm omega driverse(zadnjo izdajo). A je možno da ma to kej z mojim navijanjem.
Semproncka 3100+ sem spravil na 2,34ghz iz 1,8ghz.
V ostalih igrah tega nisem opazil.
igra je original.
Tilk
Volta ::
Ja, mislim da so to prvi znaki prevelikega overcloacka - različni artefakti, ki so se začeli pojavljati. Ne pojavijo se vedno v vseh igrah, tako da bi ti priporočal, da mašino malo odviješ. Vsaj do te mere, da ti artefakti izginejo
sam problem je da jez kartice sploh nism naviju ne nc -un k mi jo je pa prodal je pa tud reku da je ni nc naviju in da kratica dela brezhibno
probal sem že velik drajvrjov, pa noben ne pomaga. dogaja se pa to v KOTOR 1 in tudi v KOTOR 2 - čudno ane..?
probal sem že velik drajvrjov, pa noben ne pomaga. dogaja se pa to v KOTOR 1 in tudi v KOTOR 2 - čudno ane..?
Tilk
R33D3M33R ::
A to samo v teh dveh igrah ali še drugih?
A si poskusil uradne gonilnike?
Ali si imel pred tem v računalniku Nvidia grafično? V tem primeru pobriši gonilnike z driver cleanerjem.
A si poskusil uradne gonilnike?
Ali si imel pred tem v računalniku Nvidia grafično? V tem primeru pobriši gonilnike z driver cleanerjem.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
ne pojavlja se samo v teh dveh igrah. drugje ni problemov ne nobenih artifaktov...
tkole nekak zgleda. sicer sm črte narisu sam u slikarju, ker jih ni print screen prerisu(domnevam da jih niti ne more) - zgleda pa čisto enako.
opazil sem da se med samo igro "crte" pojavijo, kadar grem v meni, al pa recmo uporablam ksn racunalnik, al pa k oblacm koga - tisti,ki poznate igro veste o cem govorim(upam )
je pa res da je bil prej notri saph. radeon 9600pro, sam sm zbrisu use drajvrje, se predn sm utaknu kartico not.
http://picturesupload.org/viewer.php?id... - če slika slučajn ne dela
tkole nekak zgleda. sicer sm črte narisu sam u slikarju, ker jih ni print screen prerisu(domnevam da jih niti ne more) - zgleda pa čisto enako.
opazil sem da se med samo igro "crte" pojavijo, kadar grem v meni, al pa recmo uporablam ksn racunalnik, al pa k oblacm koga - tisti,ki poznate igro veste o cem govorim(upam )
je pa res da je bil prej notri saph. radeon 9600pro, sam sm zbrisu use drajvrje, se predn sm utaknu kartico not.
http://picturesupload.org/viewer.php?id... - če slika slučajn ne dela
Tilk
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilk ()
pupsi1984 ::
po sliki bi se skor strinjal z Voltaspeeder17 glede overclokanja...spusti mal frekvence kartice, za kotor sam tak za hec... itak je spil star pa bo delal na nizjih frekvencah...
aja pa se en just a wild guess: kaj pa napajalnik imas dovolj mocan? men je ravno zadnjic slika blinkala, ker ni kartica dobivala dovolj štroma z napajalnika (ocitno bo sel v kurac pri meni kmal?)...meu sem kartico na istem kablu k DVD enoto... sem potem potegnil posebni kabel v graficno kartico iz napajanja... pa je problem artefaktov in blinkanja izginil... samo glede nato, da se to ti pojavla samo v KOTOR najbrz to ni problem...
aja pa se en just a wild guess: kaj pa napajalnik imas dovolj mocan? men je ravno zadnjic slika blinkala, ker ni kartica dobivala dovolj štroma z napajalnika (ocitno bo sel v kurac pri meni kmal?)...meu sem kartico na istem kablu k DVD enoto... sem potem potegnil posebni kabel v graficno kartico iz napajanja... pa je problem artefaktov in blinkanja izginil... samo glede nato, da se to ti pojavla samo v KOTOR najbrz to ni problem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pupsi1984 ()
sporocam, da sem po matranju koncno resu problem.
enostavno sem uključil v-sync v meniju za grafiko, napredne moznosti.
...in kaj use sem umes naredil...
hvala za vaso pomoc useeno ;)
enostavno sem uključil v-sync v meniju za grafiko, napredne moznosti.
...in kaj use sem umes naredil...
hvala za vaso pomoc useeno ;)
Tilk
Pezdicek ::
Imam težavo. Kotor 1 mi normalno dela. Kotor 2 pa se nikakor ne zažene. Sem probal že zružljivost na xp kot je to delalo na prvem kotorju.
Tudi .dll fix sem probal in ne dela. :(
Še kakšna rešitev? Imam windows 7 64 bit
Tudi .dll fix sem probal in ne dela. :(
Še kakšna rešitev? Imam windows 7 64 bit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sci-fi RPGOddelek: Igre | 1292 (919) | subby |
» | RpgOddelek: Igre | 2118 (1773) | atasmrk |
» | Star Wars Knight Of The Old Republic 2 The Sith LordsOddelek: Igre | 1577 (1212) | Crazy Frog |
» | Katere dobre STAR WARS igre za PC poznateOddelek: Igre | 3120 (2800) | Crazy Frog |
» | Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith LordsOddelek: Igre | 1917 (1358) | ]Fusion[ |