» »

KOTOR 2 problem

KOTOR 2 problem

Tilk ::

Pozdrav!

Imam problem:D
V igri so se mi začele pojavljati na vrhu zaslona neke motnje.(dolge tanke črte, kot da nebi blo signala)

Vse se je začelo dogajati ko sem v račuanlnik vstavil Gigabytavo X8oopro, naložu sm omega driverse(zadnjo izdajo). A je možno da ma to kej z mojim navijanjem.

Semproncka 3100+ sem spravil na 2,34ghz iz 1,8ghz.

V ostalih igrah tega nisem opazil.

igra je original.
Tilk

Volta ::

Ja, mislim da so to prvi znaki prevelikega overcloacka - različni artefakti, ki so se začeli pojavljati. Ne pojavijo se vedno v vseh igrah, tako da bi ti priporočal, da mašino malo odviješ. Vsaj do te mere, da ti artefakti izginejo :)

sam problem je da jez kartice sploh nism naviju ne nc -un k mi jo je pa prodal je pa tud reku da je ni nc naviju in da kratica dela brezhibno

probal sem že velik drajvrjov, pa noben ne pomaga. dogaja se pa to v KOTOR 1 in tudi v KOTOR 2 - čudno ane..?
Tilk

R33D3M33R ::

A to samo v teh dveh igrah ali še drugih?
A si poskusil uradne gonilnike?
Ali si imel pred tem v računalniku Nvidia grafično? V tem primeru pobriši gonilnike z driver cleanerjem.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

ne pojavlja se samo v teh dveh igrah. drugje ni problemov ne nobenih artifaktov...

tkole nekak zgleda. sicer sm črte narisu sam u slikarju, ker jih ni print screen prerisu(domnevam da jih niti ne more) - zgleda pa čisto enako.

opazil sem da se med samo igro "crte" pojavijo, kadar grem v meni, al pa recmo uporablam ksn racunalnik, al pa k oblacm koga - tisti,ki poznate igro veste o cem govorim(upam:D )

je pa res da je bil prej notri saph. radeon 9600pro, sam sm zbrisu use drajvrje, se predn sm utaknu kartico not.

;(

http://picturesupload.org/viewer.php?id... - če slika slučajn ne dela:)
Tilk

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilk ()

pupsi1984 ::

po sliki bi se skor strinjal z Voltaspeeder17 glede overclokanja...spusti mal frekvence kartice, za kotor sam tak za hec... itak je spil star pa bo delal na nizjih frekvencah...
aja pa se en just a wild guess: kaj pa napajalnik imas dovolj mocan? men je ravno zadnjic slika blinkala, ker ni kartica dobivala dovolj štroma z napajalnika (ocitno bo sel v kurac pri meni kmal?)...meu sem kartico na istem kablu k DVD enoto... sem potem potegnil posebni kabel v graficno kartico iz napajanja... pa je problem artefaktov in blinkanja izginil... samo glede nato, da se to ti pojavla samo v KOTOR najbrz to ni problem...

Zgodovina sprememb…

sporocam, da sem po matranju koncno resu problem.

enostavno sem uključil v-sync v meniju za grafiko, napredne moznosti.

...in kaj use sem umes naredil...;((

hvala za vaso pomoc useeno ;)
Tilk

Pezdicek ::

Imam težavo. Kotor 1 mi normalno dela. Kotor 2 pa se nikakor ne zažene. Sem probal že zružljivost na xp kot je to delalo na prvem kotorju.

Tudi .dll fix sem probal in ne dela. :(

Še kakšna rešitev? Imam windows 7 64 bit

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sci-fi RPG

Oddelek: Igre
111292 (919) subby
»

Rpg

Oddelek: Igre