Forum » Elektrotehnika in elektronika » svet-el članek
svet-el članek
flasha ::
Pozdravljeni,
Najprej se opravičujem če sem slučajno temo zgrešil (ampak se mi je tale zdela najbolj primerna).
Imam eno prošnjo, rabil bi tale članek:
http://www.svet-el.si/revija/login.php?Action=READ&ID=522&state=1
ampak ker se mi za en članek ne splača dat 5€ (minimalni nakup žetonov je 10x0,5€), bi prosil nekoga če mi lahko "kupi" tale članek... v zameno mu lahko nakažem na paypal 1$ (še ima provizijo) ali pa nevem...
EDIT: možnost je tudi da mu teh 0.5€ nakažem na TTR (upam da gre)
LP Nejc
Najprej se opravičujem če sem slučajno temo zgrešil (ampak se mi je tale zdela najbolj primerna).
Imam eno prošnjo, rabil bi tale članek:
http://www.svet-el.si/revija/login.php?Action=READ&ID=522&state=1
ampak ker se mi za en članek ne splača dat 5€ (minimalni nakup žetonov je 10x0,5€), bi prosil nekoga če mi lahko "kupi" tale članek... v zameno mu lahko nakažem na paypal 1$ (še ima provizijo) ali pa nevem...
EDIT: možnost je tudi da mu teh 0.5€ nakažem na TTR (upam da gre)
LP Nejc
- spremenil: flasha ()
Azrael ::
V knjižnici te številke revije nimajo? Plan B, če ne boš uspel dobiti nobebnega ponudnika.
In še opozorilo morebitnim ponudnikom:
Ne pišite v to temo, z avtorjem se domenite preko ZS. Debata o malih in veliki poslih tu, bo brisana.
In še opozorilo morebitnim ponudnikom:
Ne pišite v to temo, z avtorjem se domenite preko ZS. Debata o malih in veliki poslih tu, bo brisana.
Nekoč je bil Slo-tech.
flasha ::
Najlepša hvala Azreal, na to možnost niti pomislil nisem...
Vseeno če ima kdo slučajno ponudbo, mi naj prosim piše na ZS, ali pa na mail/MSN: seko.flasha@gmail.com
LP Nejc
Vseeno če ima kdo slučajno ponudbo, mi naj prosim piše na ZS, ali pa na mail/MSN: seko.flasha@gmail.com
LP Nejc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba spletne strani Svet elektronikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 846 (725) | kerco46 |
» | OjačevalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1800 (1563) | flasha |
» | Svet elektronike - USB IR SprejemnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2019 (1777) | TheHijacker |
» | Osnove robotikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1769 (1491) | Jackal |
» | welcomeOddelek: Operacijski sistemi | 1049 (959) | R33D3M33R |