Forum » Pomoč in nasveti » V Device Manager-ju 2 x display adapter
V Device Manager-ju 2 x display adapter
Kowy ::
Ko hočem inštalirat grafiko mi inštalira samo 1 display adapter, pri drugem pa napiše nek error in winsi se resetirajo. Ko pride nazaj javi, da so se obnovili po napaki. V device maneger-ju je pa še kar samo en inštaliran, pri ta drugem je pa klicaj. Ko hočem update-at driverje s CD-ja, se napaka ponovi.
Imam prenosnik Solonote z 1300 mHz procesorjem in 248 RAM-a. Zraven je CD z vsemi driverji in prej nisem imel nobenih problemov z inštalacijo le-teh (lepo automatic install in to je blo to). Je pa res, da sem takrat naložil še ta prve XP-je brez service pack-ov, nato pa service pack 1 čez. Zdaj sem pa naložil xp-je z že vgrajenim service packom. Bi moral dobit novejše driverje za grafiko na winsih s service packom-2? Mogoče tastari driverji ne grejo skupaj s to verzijo winsov? Toda zakaj mi je enga inštaliralo, pri drugem pa napaka?
Imam prenosnik Solonote z 1300 mHz procesorjem in 248 RAM-a. Zraven je CD z vsemi driverji in prej nisem imel nobenih problemov z inštalacijo le-teh (lepo automatic install in to je blo to). Je pa res, da sem takrat naložil še ta prve XP-je brez service pack-ov, nato pa service pack 1 čez. Zdaj sem pa naložil xp-je z že vgrajenim service packom. Bi moral dobit novejše driverje za grafiko na winsih s service packom-2? Mogoče tastari driverji ne grejo skupaj s to verzijo winsov? Toda zakaj mi je enga inštaliralo, pri drugem pa napaka?
- spremenil: Kowy ()
A da je tut tle razlika, če imaš navadne xp-je, al pa xp-je s service pack-om 2? Sam čudno se mi zdi, da enga je inštaliralo, druzga pa ne... No, bom probal najdit najnovejše driverje, pa bom poročal.
Evo... Naložil sem ta nove driverje in dela. Sej ne druzga, sam čudno se mi je zdelo, zakaj mi je enga inštaliralo, druzga pa ne. No, pa spet neki novga zvedu.
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista vzpodbuja prodajo računalnikovOddelek: Novice / Rezultati | 4837 (3091) | darkolord |
» | HDD ne zazna celega ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1222 (1092) | Spike Edin |
» | AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4700 (3771) | Veron |
» | Problem z win XP in 160GB diskOddelek: Operacijski sistemi | 1230 (1028) | Ali-baba |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1201) | MaD_Mavr0 |