» »

View Source ni mogoč???

View Source ni mogoč???

cahahopie ::

Kako se mi lahko to zgodi na mojem pejđu? Vem, da obstaja recimo nekaj vrstic JavaScropt kode, ki to prepreči. Toda... jaz nisem nič takega meštral po moji kodi... zato me zanima zakva mi noče izpisat Souce-a, ko kliknem na View Source... ???
Je mogoče razlog include ene strani v drugo ,..recimo mam index.php kar je samo maska... ker je nato inlcudan še fajl novice.php...je mogoče to razlog? Sam ne verjamem ker pri index.php mi dela normaln pri ostlaih nekaterih pa ne... kaj bi bil torej ralozg???

Pa še nekaj... da ne bom odpiral nove teme...
Tale MOD_GZIP ... kako se tole res obnese v praksi? Prebiral sem njihov FAQ ... pa me še vseeno zanima, kaj so dejanske slabosti in kaj je pozitivnega?

Ales ::

Glede php ti težko kaj rečem, je preveč splošno... marsikaj bi lahko bilo narobe. Poskušaj in eliminiraj vzroke dokler ne najdeš pravega. Mislim, če gre za čisti php, pol je valjda normalno da kode ne boš videl. Če pa gre za to, da ne vidiš html delov, pol pa...

mod_gzip je *zelo* uporabna zadeva. Količina prenešenih podatkov se v resnici drastično zmanjša, seveda pa je odvisno za kakšne podatke gre. Če npr. prenašaš .zip ali .jpg datoteke, potem valjda ni nobenega haska.

Slabosti? Obremenjuje strežnik, ker mora pač zadeve sproti kompresirati. Pri sodobnih strežnikih se obremenitev ne bo poznala, razen če gre za velike količine podatkov. Pri strani kot je slo-tech bi se poznalo... >:D

cahahopie ::

View Source -> to pomeni, da se mi ni nič ofnalo... ko klikneš z desnim gumbom in klikneš View Source.. bi se morala beženica odpret. Nato sem probal mojo stran shranit z "Save As"... pa ko sem jo ofnu... mi je samo belo stran prkazal, ker če pa npr. slo-tech pejđ shranim pa mi bo vseeno ofnal podobo strani.
Hec je da pa lahko vidim source, če stran osvežim...

Primoz ::

Na slotechu že od samega začetka teče mod_gzip... in se pozna toliko, da nam obremenitev strežnika celo pade (ker imamo bedno bedno mrežno kartico - če je kdo pripravljen donirat IntelExpressa naj se mi javi)
There can be no real freedom without the freedom to fail.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prva beta Opere 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
697759 (5262) neres
»

Problem s charsetom

Oddelek: Izdelava spletišč
111448 (1281) Matek
»

WebHosting - rabim - nujno!

Oddelek: Omrežja in internet
151525 (1144) SLOWWWeb.net
»

server

Oddelek: Omrežja in internet
111030 (712) SLOWWWeb.net
»

Najugodnješi webhosting pejđ?

Oddelek: Omrežja in internet
232078 (1745) Primoz

Več podobnih tem