Forum » Operacijski sistemi » Windows XP iz USB-ja
Windows XP iz USB-ja
The Devil ::
Prebral sem, da se da inštalirat XP-je direktno iz USBja in me zanima kako se to izvede.
bluefish ::
je res tako težko?
Sicer pa to pride v poštev le, če računalnik nima CD pogona. V nasprotnem primeru je s tem vse preveč dela.
Sicer pa to pride v poštev le, če računalnik nima CD pogona. V nasprotnem primeru je s tem vse preveč dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
OK, potem me pa se nekaj zanima. Ali Win XP SP2 vsebuje tudi winse in jih nalozim brez predhodnega operacijskega sistem ali ne?
Kot kaze mi ne bo treba instalirat z usbja, ker je trgovina pozabla dat DVDrom v kisto ceprav sem placal .Hvala za odg vseeno
Urc ::
Kot kaze mi ne bo treba instalirat z usbja, ker je trgovina pozabla dat DVDrom v kisto ceprav sem placal .Hvala za odg vseeno
?
A se boš floppya poslužu ?
?
A se boš floppya poslužu ?
zee ::
še enkrat preberi.
računalnik bo odnesel nazaj v trgovino, kjer mu bojo vgradili še DVD enoto.
računalnik bo odnesel nazaj v trgovino, kjer mu bojo vgradili še DVD enoto.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | poškodovana matična ploščaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1126 (1006) | FX6300B |
» | Zunanje ohišje za USB - samo 1 USBOddelek: Kaj kupiti | 1092 (1032) | hojnikb |
» | virus zaštekal celoten računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3077 (2515) | solatko |
» | več problemov z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3812 (3322) | Dead_Eye |
» | Omrežni kabel je izključenOddelek: Omrežja in internet | 2268 (1818) | SodjaR |