Forum » Operacijski sistemi » kako nadgradit za SLO Visto?
kako nadgradit za SLO Visto?
cang ::
Kupil sem prenosnik Toshiba z naloženo Angleško Visto Home Premium. Kako jo lahko poslovenim?
- zaklenil: OmegaBlue ()
Atos ::
Bilo že 100x povedano
Kupil si CD-KEY. Se pravi ni pomembno kje dobiš kopijo viste, dokler si legalen lastnih cd-keya - ergo pojdi na travnik in potegni dol slovensko Visto. Na katero stran pa tu raje ne bom omenjal
Kupil si CD-KEY. Se pravi ni pomembno kje dobiš kopijo viste, dokler si legalen lastnih cd-keya - ergo pojdi na travnik in potegni dol slovensko Visto. Na katero stran pa tu raje ne bom omenjal
fritzz ::
Tudi sam sem kupil Acerja z Visto Premium. Baje se da poslovenit preko windows update. Samo meni win. update ne ponudi nobenega jezikovnega paketa!? Z Visto ultimete pa sem lahko ko sem jo kolegu naložo. Tak da ne vem....Atos...kakšen travnik?...razloži malo
OmegaBlue ::
[ Windows Vista ] Vprašanja in težave, malo preberite, stvar je na voljo samo za ultimate za ostale rabite DVD.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4091 (3341) | ender |
» | Vista in slovenscinaOddelek: Operacijski sistemi | 2163 (1439) | simonviher |
» | Windows Vista upgrade - težaveOddelek: Operacijski sistemi | 1231 (989) | dadooo |
» | Vista na prensnikuOddelek: Operacijski sistemi | 925 (843) | Atos |
» | A kupim Visto z novim računalnikomOddelek: Kaj kupiti | 1247 (1247) | OrlyTM |