Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik od časa do časa zamrzne
Računalnik od časa do časa zamrzne
;-) ::
Naložen imam XP sp2 računalik uporabljam za normalno rabo (internet, igre, msn, Teamspeak) ob tem mi večkrat zamrzne...
Nekaj primerov kdaj je zamrznil nazadne:
Bil sem na TS, pa kliknil na xfire ko mi je nekdo poslal link, odprlo je brskalnik in mrknilo.
Mrkne pogosto tudi če minimiram igro (COD2)-največkrat tko.
Mrkne tudi če delam v photoshopu in zraven odpiram strani.
Zanimivo je da memtest, cpu testi itd. ne najdejo napak. Računalnik pa šteka zelo čudno (lahko premikam miško, lahko kliknem ctrl alt delite pa odprem task manager sam odpre se nemorem pa nič klikat vanj, nemorem klikat v programe z miško in nič lahko pa z tipkovnico odpiram START in task manager...)
virusov in ostale nesnage sem čist, vsaj mislim.
Probal bom vsak predlog ki mi boste predlagali, sam rad bi to rešil brez formatiranja. Mogoče vam dam spisek programov itd. pa poveste kaj ni ok itd. nwm več ka naj.
Nekaj primerov kdaj je zamrznil nazadne:
Bil sem na TS, pa kliknil na xfire ko mi je nekdo poslal link, odprlo je brskalnik in mrknilo.
Mrkne pogosto tudi če minimiram igro (COD2)-največkrat tko.
Mrkne tudi če delam v photoshopu in zraven odpiram strani.
Zanimivo je da memtest, cpu testi itd. ne najdejo napak. Računalnik pa šteka zelo čudno (lahko premikam miško, lahko kliknem ctrl alt delite pa odprem task manager sam odpre se nemorem pa nič klikat vanj, nemorem klikat v programe z miško in nič lahko pa z tipkovnico odpiram START in task manager...)
virusov in ostale nesnage sem čist, vsaj mislim.
Probal bom vsak predlog ki mi boste predlagali, sam rad bi to rešil brez formatiranja. Mogoče vam dam spisek programov itd. pa poveste kaj ni ok itd. nwm več ka naj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "štekanje" prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3238 (2830) | ciklon |
» | Mozilla firefox..rabim pomočOddelek: Operacijski sistemi | 1078 (935) | BorutK-73 |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9825 (8800) | Gregor3 |
» | Računalnik zmrzne ko se naložit linux/windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 951 (787) | markkram |
» | Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 19184 (13159) | urban99 |