Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri Slackware 12.0
Pomoč pri Slackware 12.0
spejsika ::
Naložil sem slackware 12.0 na eno staro mašino... vse štima, problem mam pa z internetom...
Trenutno je računalnik priklopljen prek switcha na modem ... v mreži je namreč več računalnikov, ki so zaradi statičnega ipja priklopljeni preko switha, da je lahko več računalnikov na internetu hkrati. Zanima me kake ipje morem dodat v slacke (eth0 oz eth1), da bo internet na njem deloval? Že v naprej hvala za pomoč!
Lp
Trenutno je računalnik priklopljen prek switcha na modem ... v mreži je namreč več računalnikov, ki so zaradi statičnega ipja priklopljeni preko switha, da je lahko več računalnikov na internetu hkrati. Zanima me kake ipje morem dodat v slacke (eth0 oz eth1), da bo internet na njem deloval? Že v naprej hvala za pomoč!
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | par osnovnih vprašanj o IPv6Oddelek: Omrežja in internet | 4861 (3880) | x.sci |
» | Ubuntu 6.10 + Adsl = križ in še težave zraven :(Oddelek: Operacijski sistemi | 1213 (958) | |Luka| |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4917 (4436) | SasoS |
» | Switcher za kabelski internet?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (1043) | ghaefb |
» | Siol ADSL router in 2 IP naslova - je to mogoce?Oddelek: Strojna oprema | 4549 (4099) | BBB |