Forum » Pomoč in nasveti » MS WIN 98 in varnost
MS WIN 98 in varnost
PIII850 ::
Imam win98 SE Slo nameščene v računalnik. Rad pa bi imel računalnik zaščiten tako, da bi se točno videlo kdo je kaj počel in kdaj je počel in kakšne sprmemebe je naredil npr v excel ali word dokumentih.
Prav tako me zanima, če obstaja program, ki bi zaščitil te datoteke z geslom, vendar ne z tistim ki je v npr wordu, ampak bi označil datoteke in te bi bile zaklenjene, lahko tudi z istim geslom.
V bistvu bi rad imel neke vrste nadzor kaj vse se dogaja v mojem računalniku ko mene ni naokoli
Hvala za pomoč
Prav tako me zanima, če obstaja program, ki bi zaščitil te datoteke z geslom, vendar ne z tistim ki je v npr wordu, ampak bi označil datoteke in te bi bile zaklenjene, lahko tudi z istim geslom.
V bistvu bi rad imel neke vrste nadzor kaj vse se dogaja v mojem računalniku ko mene ni naokoli
Hvala za pomoč
salesky ::
Hmm....obstaja en program ki ti pokaže vse kar je tipkovnica pisala, sepravi da mora bit tudi za tisto ki ti hočeš....išči....Gooooogleeee.....
andrej ::
uf, na win9x bo malo tezje, razen z kaksnim posebnim programom. probaj najt preko googla. jaz win9x ne uporabljam zato ne morem nobenega pametnegqa preuporocit.
v w2k, xp sistemih pa je to naerdit macji kaselj...
v w2k, xp sistemih pa je to naerdit macji kaselj...
ToniT ::
Danes sem dobil PCAnswers in tam not je opisan program Windows Security Officer 95/98, ki ga dobiš nanaslovu.
V opisu piše, da lahko nastaviš marsikaj, ima tudi nek windows spy, kjer lahko nastaviš, kaj kdo dela itd... Sprobal ga nisem, ker uporabljam XP-je, kjer se pa res da nastavit vse to, kar želiš in še več:D
V opisu piše, da lahko nastaviš marsikaj, ima tudi nek windows spy, kjer lahko nastaviš, kaj kdo dela itd... Sprobal ga nisem, ker uporabljam XP-je, kjer se pa res da nastavit vse to, kar želiš in še več:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | postavitev linux serverja (hardcore :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1399) | BigWhale |
» | Kako na nov naložiš win98 če maš zravn še winXP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1873 (1650) | franc3e |
» | win2000 administratorOddelek: Programska oprema | 1540 (1204) | CWIZO |
» | WinXP upočasnijo sistemOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2436 (2436) | slycer |
» | Zaklepanje DatotekOddelek: Pomoč in nasveti | 2778 (2573) | DirectZ |