Forum » Igre » Soldier of fortune
Soldier of fortune
>>><<< ::
Ti kdaj uporabljaš iskanje na tem forumu?
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
tomos ::
Mene pa zanima, če ta igra dela v Windows 7, prav tako me zanima za SoF dvojkico, če dela v win7?
LP
LP
Bananovec ::
Dela, dela Stoposto! Če pa ne dela, pa si inštaliraj Linux, nato še inštaliraj Wine in Sedmico ter na koncu še igro. Igro potem samo zaženeš v združljivostnem načinu. Če to foro z Linuxum narediš, pol pa IMA DA DELA!
Edit: Sem našel rešitev v primeru, da boš imel težave. Najprej pa seveda moraš inštalirati Linux, saj veš... Linux je rešitev na vse težave
Tisto o reštvi mislim resno. Prvo inštaliraj, potem pa če boš imel težave (Če imaš ATI grafikuljo, potem jih verjetno ne bo), jih bomo že rešili.
Edit: Sem našel rešitev v primeru, da boš imel težave. Najprej pa seveda moraš inštalirati Linux, saj veš... Linux je rešitev na vse težave
Tisto o reštvi mislim resno. Prvo inštaliraj, potem pa če boš imel težave (Če imaš ATI grafikuljo, potem jih verjetno ne bo), jih bomo že rešili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
69charger ::
SoF dela normalno na Windows 7 brez kakšnih compability mode ali kakšnih bednih Linux inštalacij.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 69charger ()
švrk ::
sof1 je zakon špil, vsa ostala nadaljevanja pa so en drek.
Uf treba spet malo trgar in odbijat ude hehe. sof obrnu ze 4-krat:)
revenant hehe super slikca, pokol v tem wc-ju na začetku je vedno fascinanten:)
Uf treba spet malo trgar in odbijat ude hehe. sof obrnu ze 4-krat:)
revenant hehe super slikca, pokol v tem wc-ju na začetku je vedno fascinanten:)
alexa-lol ::
SOF.. se spomnim, ko sem biu še v OŠ pa sem to igral(6-7 let nazaj)... prvo sobco na podzemni sem ene 50 odigral....dobra sobca
@švrk, revenenat.... ni ga čez wc
@švrk, revenenat.... ni ga čez wc
333333 ::
Jaz se tu in tam vcasih iz nostalgicnih razlogov pozenem sof2 gold online, se mogoce igra kdo to?
Spiritual
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SOF 2Oddelek: Igre | 1277 (1027) | destroyer |
» | Visok pingOddelek: Igre | 1399 (1104) | siegmund |
» | 3d streljačina - predlogi?Oddelek: Igre | 2459 (1969) | Thanatos |
» | Piran 2002Oddelek: Novice / NEST | 2367 (2367) | Boeing |
» | Najbol pričakovana ?Oddelek: Igre | 1515 (1201) | CWIZO |